KOCAMAZ, ROZETİ TAKTI ÇALIŞMALARA BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KOCAMAZ, ROZETİ TAKTI ÇALIŞMALARA BAŞLADI


 

Partisi MHP’den istifa ederek İYİ Parti rozeti takan Başkan Kocamaz, ayağının tozuyla seçim ziyaretlerine başladı.

Haber Merkezi

Partisi MHP tarafından ikinci döneminde aday gösterilmeyince istifa ederek İYİ Parti’ye geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ilk ziyaretini il başkanlığına gerçekleştirdi. İl başkanı Servet Koca ve yönetim kurulu ile bir araya gelen Başkan Kocamaz, Ankara temaslarını anlattı. Başkan Kocamaz’ın İYİ Parti’ye geçişinden dolayı memnuniyetini dile getiren İl Başkanı Koca, hedeflerinin Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerini İYİ Parti’ye kazandırmak olduğunu dile getirdi. İl Başkanı Koca’ya teşekkür eden Başkan Kocamaz ise hizmete devam mesajı verdi. İl başkanlığından ayrılan Başkan Kocamaz, ardından Yenişehir İlçe Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştirdi.

TARSUS’TA KONVOYLU GÖVDE GÖSTERİSİ
Başkan Kocamaz ayrıca dün Tarsus’ta konvoylu gövde gösterisi yaptı. Çok sayıda araç ile ilçede tur atan Burhanettin Kocamaz, İlçe Başkanlığını ziyareti sonrası sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Bismillah diyerek 31 Mart 2019 için çıktığımız yeni hizmet yolumuzda Tarsus Beydeğirmeni Mahallesi'nde bizleri coşkuyla karşılayan ve 25 yıldır bizi her zaman destekleyen hemşehrilerimiz ile İyi Parti İl ve Tarsus İlçe Teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Yürüdüğümüz bu yolda ve çıktığımız hizmet yarışında Rabbim yar ve yardımcımız olsun diyor, tüm hemşehrilerimizi saygı ve hürmetle selamlıyorum. Çeyrek asırlık hizmet aşkıyla sizlerle birlikte Mersin daha da İYİ olacak” dedi. 
Eshab-ı Kehf’i ziyaret ederek kurban keserek dua eden Başkan Kocamaz, “Dik dur eğilme! Mersin seninle’ dediniz. ‘Yola çık, Yol açık’ dediniz. Biz de bugün Bismillah diyerek Eshab-ı Kehf’ten kurbanlar keserek dua ve niyazlarla yola çıktık. Rabbim çıktığımız bu hayırlı hizmet yolunda bizlerin yar ve yardımcısı olsun. Çeyrek asırlık hizmet aşkıyla sizlerle birlikte Mersin daha da İYİ olacak” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA