“GAYEMİZ; MERSİNİMİZİ İLERİYE GÖTÜRMEKTİR” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“GAYEMİZ; MERSİNİMİZİ İLERİYE GÖTÜRMEKTİR”


 

Sivil toplum kuruluşları, hemşehri dernekleri ve vatandaşlarla kucaklaşmaya devam eden Toroslar Belediye Başkanı ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna; “Gayemiz; Mersinimizi ileriye götürmektir” dedi.

Toroslar Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna; Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’ın, Tarsus İlçesi’ne bağlı Alibeyli ve Aliağa Mahallelerinde düzenlediği hizmet bilgilendirme toplantılarında Tarsuslular ile buluştu.

Koniyle ilgili yazılı bir açıklama yapan Başkan Tuna, kendilerine gösterilen yoğun ilgi ve sevgiden oldukça mutlu olduklarını söyledi. Başkan Tuna; “Gayemizde, niyetimizde bellidir, Mersinimizi hep birlikte ileriye götürmektir” dedi.

TUNA KOMİSYONCULAR İLE BULUŞTU
Kent genelinde gerçekleştirdiği STK ziyaretlerini Mersin Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği ile Mersin Meyve ve Sebze Toptancı Tüccarları Dayanışma Derneği’ne yaparak sürdüren Başkan Tuna,  sebze ve meyve açısından önemli bir potansiyeli olan Mersin ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.
MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ve Ülkü Ocakları il Başkanı Gökhan Demir’in de eşlik ettiği ziyaretlerinde konuşan Başkan Tuna, bugüne kadar, ferdin mutluluğu için değil, toplumun mutluluğu için çalıştıklarına vurgu yaparak; “2004 yılından beri Toroslarımızda milletin teveccühü ve rabbimin takdiri ile Belediye Başkanlığı görevini yürütüyoruz. Köy görünümde bir yerleşim yeri  olarak aldığımız bölgemizi, şuanda yatırımcıların gözdesi haline getirdik. O gün ortaya koyduğumuz doğru stratejilerle sağlık, eğitim ve gençlik dedik. Allah’a şükürler olsun ki bu doğru adımlarımızın hepsi yerini buldu” dedi.
“Toplumun her katmanındaki insanımıza dokunduk ve projeler yaptık” diyen Başkan Tuna; “Biz sürekli proje peşindeyiz. Çok paramız yoktu ama üreten bir kafa yapımız vardı. İsrafçı değil, insaflı belediyecilik anlayışıyla çalıştık. Ortak akla önem veriyoruz. Ben yaptım oldu mantığı ile değil birlikte yaparak, herkesin aklını ortaya koyarız ve en doğrusunu harekete geçiririz. Bilginin doğru üretildiği yerler olan Üniversitelerimizle de hep istişareli çalışma yürüttük. Kentimizde üç üniversiteyle ortak proje yapan tek belediyeyiz. Amacımız, üniversitelerle şehrimizi barışık kılmaktır” dedi.
Başkan Tuna, Akdeniz ilçesine bağlı Çilek Mahallesi’nde faaliyet gösteren mobilya üretim fabrikalarını da ziyaret etti. Firma sahipleri ve işçilerle de bir araya gelerek, taleplerini dinleyen Başkan Tuna, üreten ellerin her zaman yanında olduklarını kaydetti ve 31 Mart 2019’da yapılacak olan Yerel Seçimlerde desteklerini istedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA