HOKEYDE ÇEKİŞMELİ MÜCADELE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HOKEYDE ÇEKİŞMELİ MÜCADELE


 

Türkiye Hokey Federasyonu 2018 faaliyet programında yer alan, 5-8 Aralık 2018 tarihleri arasında Türkiye geneli 8 takımdan 96 sporcunun mücadele ettiği 2018-2019 sezonu “Erkekler Salon Hokey 1. Lig Maçları” Yenişehir Belediyesi Spor Salonu’nda başladı.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Osman Yıldızbakan, Spor Şube Müdürü Vedat Akyar, Türkiye Hokey Federasyonu MHK Başkanı Ali Koç, Türkiye Hokey Federasyonu Yurt içi Organizasyon ve Milli Takımlar sorumlusu Ahmet Onur Albanur  ve Türkiye Hokey Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Mustafa Güven ile birlikte Gaziantep Doruk SK ve Diyarbakır Kayapınar SK arasında oynanan, Gaziantep temsilcisinin 6-2'lik galibiyeti ile biten açılış maçını izledi.

Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Osman Yıldızbakan, Mersin’in ev sahipliğinde düzenlenen 2018-2019 sezonu Erkekler Salon Hokey 1. Lig Maçlarında Süper Lig mücadelesi verecek olan tüm takımlara başarılar diledi.
Maçlar 8 Aralık Cumartesi günü oynanacak final maçlarının ardından 1'inci, 2'inci ve 3'üncü olan kulüpler bir üst Lig olan Süper Lige yükselirken,  Kadınlar Salon Hokey 1. Ligine katılımın az olması sebebi ile mevcut 3 takım doğrudan Süper Lige çıkacak. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA