KILAVUZ: “NANKÖR”, KOCAMAZ: “MÜPTEZEL” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KILAVUZ: “NANKÖR”, KOCAMAZ: “MÜPTEZEL”


 

MHP’li vekil Kılavuz ile İYİ Parti’ye geçen Başkan Kocamaz arasında kılıçlar çekildi. Başkan Kocamaz, kendisini nankörlük etmekle suçlayan vekil Kılavuz’a, “Ömrü boyunca asalak yaşayan, üretemeyen bazı müptezeller bize saldırıyor” diye yanıt verdi.

SONER AYDIN

Partisi MHP tarafından ikinci döneminde aday gösterilmeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile yerine aday gösterilen Hamit Tuna ve MHP’li vekil Olcay Kılavuz arasında yaşanan gerginlik Kocamaz’ın istifa edip İYİ Parti’ye geçmesiyle ayyuka çıktı. 

KILAVUZ: “DEĞERLERİMİZE VE LİDERİMİZE KARŞI NANKÖRLÜK ETTİ”
MHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz’ın İYİ Parti rozeti takmasına ilk tepki MHP Mersin Milletvekili ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’dan geldi. Başkan Kocamaz’ın hırsına yenik düşerek, nankörlük ettiği çıkışında bulunan vekil Kılavuz, “Bizden gibi görünüp bizi can evimizden vurmak isteyenlerin sonu her zaman hazin olmuştur. Kendisine ve çevresindeki küçük hesaplar yapan komisyonculara tavsiyemiz bu saatten sonra Ülkücü Hareketin kavramları, sembolleri ve mazisi üzerinden siyaset yapmaya yeltenmemeleridir. Bu şahsın başka bir partiye katıldığı halde kameralara pişkince bozkurt işareti yapması tam anlamıyla bir tükenmişliktir. Bugüne kadar sessiz, sakin ve sabırlı bir şekilde olayları izledik; kimin ne dediğini, ne hesaplar içinde olduğunu, nasıl bir tavır ortaya koyduğunu gözlemledik ve bir kenara not ettik. Kimse ettiği hakaretlerin, söylediği yalanların, attığı iftiraların ve kapıldığı fitnenin bir cevabının olmayacağını sanmasın. Günü ve zamanı geldiğinde herkes milletimizin engin ferasetinin tecelli etmesiyle hak ettiği karşılığı alacaktır” dedi.

KOCAMAZ: “ÖMRÜ BOYUNCA ASALAK YAŞAYAN, ÜRETEMEYEN BAZI MÜPTEZELLER BİZE SALDIRIYOR”
İYİ Parti rozeti takan Başkan Kocamaz’dan MHP’li vekil Kılavuz’a yanıt gecikmedi. 25 yıllık belediye başkanlığını çalışarak kazandığını dile getiren Başkan Kocamaz, “Birileri Türk Milliyetçiliğini ve onun ritüellerini sadece kendisinin tapulu malı, patentli ürünü zannediyor! Kimse kusura bakmasın! Türk Milliyetçiliği kimsenin tekelinde değildir! Kendisini Türk olarak kabul eden, Türk Milletinin değerlerine sahip çıkan herkes Türk Milliyetçisidir! Türk Milliyetçisi olmak vatanını, milletini, devletini, bayrağını ve dilini herkesten daha fazla sevmek, örf, adet ve geleneklerini sahiplenmek demektir! Bu gelenekler içerisinde vatana ihanet etmediği sürece insanı aşağılamak, hakaret etmek yoktur. Saygı, sevgi ve gönül kazanmak vardır. Aziz Atatürk; ”Vatanını en çok seven ona en çok hizmet edendir” diyor. Yine Sevgili Peygamberimiz(s.a.v.);”İnsanların en hayırlısı insanlara ve insanlığa en fazla hizmet edendir” diye buyuruyor. Ama ömrü boyunca asalak yaşayan, üretemeyen bazı müptezeller sahibinin sesi sıfatıyla bize saldırıyor. Yazıklar olsun.
Biz bu halka söz verdik. Şu an verdiğimiz sözün gereği olarak işimizi yapıyoruz. Halk bize ‘Yeniden aday ol’ dedi. Bizde olduk. Sandık 31 Mart'ta milletin önüne gelecek. Halk devam derse hizmetlere kaldığımız yerden devam ederiz. Tamam derse de işimize bakarız. Birileri ısrarla bizi koltuk sevdalısı ya da nefsine yenik düşen birisi gibi göstermeye çalışıyor. Çok şükür biz vebali bilen bir insanız. Kendimizi çoktan aşmışız. Hala kendini aşamayanlar düşünsün! Biz halkımıza hizmet için varız. Halkımızın talebi olduğu müddetçe de bu işte varız. Kem söz sahibine aittir. Herkes kendisine yakışanı yapar. Kimsenin kimseye akıl verecek durumu yoktur. Herkesin kendisine yetecek kadar aklı da vardır. Aklını kiraya vermiş, başkalarının aklıyla hareket eden ve kul hakkı yiyenler asla bizim muhatabımız olamazlar! Halk ne derse o olur” diye konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA