HEDEF; GÜMÜŞ KATEGORİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HEDEF; GÜMÜŞ KATEGORİ


 

Mersin’de filizlenen ve uluslararası camiada sporun önemli bir figürü haline gelen ‘4. Uluslararası Mersin Maratonu’nun lansman toplantısı İstanbul’da yapıldı.

Mersin Valiliği himayelerinde, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Atletizm Federasyonu’nun verdiği desteklerle 16 Aralık 2018 tarihinde 4.’sü gerçekleştirilecek olan maratonun toplantısına ilgi yoğun oldu.

Konuşmasında Büyükşehir Belediyesi olarak yıllardır düzenledikleri ve destek verdikleri bazı spor organizasyonlarını hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “2015 yılında tek yürek olup yaktığımız Uluslararası Mersin Maratonu ateşimiz, henüz dört yıldır düzenliyor olmamıza rağmen Avrupa Atletizm Birliği’nden 5 yıldız derecesi alarak Avrupa’nın ilk 5, dünyanın 56. en iyi maratonları arasına girmeyi başarmıştır. Ayrıca Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği’nin (IAAF) Yol Yarışları Kategorizasyonu’nda Bronz Label Kategori’ye yükselerek hedeflediğimiz Altın Kategori hedefine doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Bu yıl ki hedefimiz Gümüş Kategori” diye belirtti. 

“TOPLAM ÖDÜL 410.080 TL”
Maratonun bu yıl ‘Engelleri Aşmak İçin’ temasıyla hep birlikte Mersin’e koş Mersin’de koş diyoruz” sloganıyla düzenleneceğini anımsatan Kocamaz. “Geçen sene beklentimizin de üstünde 64 bin 213 kişilik bir katılımla gerçekleşen Mersin’de ağırladığımız sporcularımızı ve sporseverlerimizi, çeşitli kategorilerde toplamda 159.900 TL ile ödüllendirdik. Bu yıl ki hedefimiz 100 bin idi ve büyük bir mutluluk ile belirtiyorum ki şu an 100 bin 787 başvuru sayısı ile belirlediğimiz hedefe ulaşmış hatta aşmış bulunuyoruz. Bu yıl da sporcularımızı ve sporseverlerimizi toplamda 410.080 TL ile ödüllendireceğiz” diye konuştu.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA