İYİ PARTİ’NİN ADAYI KOCAMAZ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İYİ PARTİ’NİN ADAYI KOCAMAZ


 

MHP’den istifa eden Başkan Kocamaz, İYİ Parti’ye geçti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener grup toplantısında rozet takarak Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıkladığı Kocamaz için “Hacı başkanı kimse yıkamaz” dedi.

HEDİYE EROĞLU

MHP’de ki 50 yıllık siyasi hayatına 20 Kasım Salı günü düzenlediği basın toplantısıyla istifa ederek son veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti’ye geçti.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener grup toplantısında rozet takarak Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının Burhanettin Kocamaz olduğunu açıkladı.
Grup toplantısına katılan Kocamaz destekçilerinin sık sık “Başkan Kocamaz seni kimse yıkamaz” sloganları attığı toplantıda Akşener, Kocamaz için “Hacı başkanı kimse yıkamaz” dedi.
Parti rozetini sonra geri çıkaracaklarını, belediye başkanlarının her kesime eşit hizmet götüreceğini söyleyen Akşener, toplantıda ayrıca Isparta Belediye Başkan adayı olarak Gökmen Gökmenoğlu, Elazığ Belediye Başkan adayı olarak Ali Şekerdağ, Niğde Belediye Başkan Adayı olarak Mümin İnan ve Afyon Belediye Başkanı adayı olarak Dr. Mahmut Koçak’ı gösterdiklerini açıkladı. 

“KALDIĞIMIZ YERDEN EKSİK HİZMETLERİMİZİ TAMAMLAMAK ÜZERE YENİDEN YOLA ÇIKIYORUZ”
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ise sosyal medyadan yaptığı açıklamada, yoluna İYİ Parti ile devam edeceğini söyledi. Kocamaz, "Bizi hizmet yolunda alıkoyma, birbirimizden ayırma, sevgi bağlarımızı koparma, vefa duygularını rafa kaldırarak halkımızla aramıza set çekme, hizmetlerin önünü keserek Mersin’i hiçe sayma çabalarına rağmen sizlerin 'yola çık, yol açık' diye sloganlaştırdığınız çağrı, talep ve ısrarlarınıza dayanamayarak hak, hukuk ve adalet için, Mersin’e ve Mersinliye olan inanç, saygı, sevgimiz ve tüm samimiyetimizle kaldığımız yerden eksik hizmetlerimizi tamamlamak üzere yeniden yola çıkıyoruz. 

“BÜTÜN HAKARET VE SALDIRILARA RAĞMEN YENİ BİR YOL AÇIYOR VE HALKIMIZLA KUCAKLAŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”
Biz millete hizmet yolunda Aziz Atatürk’ten öğrendiğimiz azim, cesaret ve kararlılıkla, rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’ten aldığımız Ülkücü edep ve terbiye çerçevesinde, yapılan bütün hakaret ve saldırılara rağmen yeni bir yol açıyor ve halkımızla kucaklaşmaya devam ediyoruz. Biz biliyoruz ki Türk milletine mensubiyeti olanlar, ona karşı sadakat hissi taşıyan ve Türk milliyetçisiyim diyenler görevden kaçmazlar, kaçamazlar ve engelleri aşmak için 'ya bir yol bulurlar, ya da bir yol açarlar'. Biz de bugün Mersin’e ve Mersinliye olan inanç, güven ve muhabbetimizle, hizmetlerimizin devamı için yeni bir yol açıyor, İYİ Parti saflarında yolumuza devam ediyoruz. Rabbim aldığımız bu kararı Mersin’imiz, halkımız ve bizler için hayırlı eylesin. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun" ifadelerini kullandı.

“OYUNA GELMEYELİM, PROVOKASYONLARA KARŞI UYANIK OLALIM” 
Kendisiyle yol yürüyen ve destek olan herkese de teşekkür eden Kocamaz, "Lütfen sakin olalım, oyuna gelmeyelim, provokasyonlara karşı uyanık olalım. Herhangi bir olumsuzluğa fırsat vermeyelim. Bizim niyetimiz halis, inşallah akıbetimiz de hayır olacaktır. Rabbim bizleri birbirimizden ayırmasın. Bizleri aramıza sokulmak istenen fitne fesat gıybet ve dedikodulardan, yalan dolan ve iftiralardan ve tüm kötülüklerden emin eylesin. Hepimizin yar ve yardımcımız olsun. Allah’a emanet olunuz" dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA