LİG YENİDEN BAŞLIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LİG YENİDEN BAŞLIYOR


 

BAL’da Silifke Belediyespor lideri yakından takip ederken, şampiyonluk şansını mucizelere bırakan İçelspor ile son aldığı galibiyet ile ilk 5’e giren Mut İdman Yurdu’nun mücadelesi sürüyor.

ALİ ŞANLI

Bölgesel Amatör Lig’de 11’inci hafta sona erdi. Silifke Belediyespor, lider 68 Aksaray Belediyespor ile puan farkını 1’e kadar indirirken, lige iddialı giren İçelspor kendi saha ve seyircisi önünde mağlup olarak, az olan şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı. 
Ligdeki bir diğer Mersin temsilcisi Mut İdman Yurdu ise son haftalarda aldığı galibiyetlerle ilk 5’in içine girdi.

SİLİFKENİN İNADI
İlk 3 haftada beraberlik alarak lige giriş yapan Silifke Belediyespor küllerinden doğdu. Seri galibiyetler alan Silifke temsilcisi, liderin 1 puan gerisinde takibini sürdürdü. Hafta sonu  deplasmanda Kırıkhanspor’u attığı tek golle 1-0 geçen Silifke Belediyespor umudunu diğer haftalara taşıdı. Maça istekli ve etkili başlayan Silifke 48. Dakikada attığı golle 3 puanı almasını bildi. 
İlk yarının bitimine 2 hafta kala 2 kritik maça çıkacak Silifke ekibi ilk olarak hafta sonu Ceyahanspor’u konuk edecek.Daha sonra ligin beklide en önemeli maçına çıkacak. Aksaray’da lider 68 Aksaray Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Ligin kaderini belirleyecek olan maç hafta sonu oynanması bekleniyor.

FİYASKO
Büyük umutlarla lige başlayan İçelspor da, ilk yarının bitimine 2 hafta kala havlu atma aşamasına geldi. Beklenmedik puan kayıpları yaşana Siyah Beyazlı zirve yarışından uzaklaştı.Hafta sonu Mersin Stadında ligin dişli ekiplerinden  Adana Kiremithanespor ile karşı karşıya geldi. Maçın büyük bölümünde etkisiz futbol sergileyen İçelspor rakibi 15. Dakikada 1 kişi eksilmesine rağmen 3 puan alamadı.
10 kişi karşında beraberliği bile koruyamayan İçelspor sahadan 1-0 mağlup ayrılarak şampiyonluk şansını büyük ölçüde yitiridi. İçelspor  11 hafta da 18 puan toplayarak 4’cü sırada yer aldı.

MUT UMUTLANDI
Lige veda etmesi en yüksek takım olarak görülen Mut İdman Yurdu galibiyetler serisinin ardından İçelspor’u yakalayarak aynı puana sahip oldu 18. İçerde Adana Vefa  01 spor takımını 1-0 yenen Mut İdman Yurdu ligde kalma umutlarını yeşertti.  Pazar günü oynanan maçta konuk ekip maçın hemen başında kendi kalesine gol atarak Mut İdman yurdu’nun işini kolaylaştırdı 1-0.  Atılan tek golle maç sona erdi. Mut ekibi zorlandığı maçtan  3 puan çıkartarak ligde kalma yolunda bir engelei daha aşmış oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA