“ÖNEMLİ OLAN ZİHİNDEKİ ENGELİN KALDIRILMASI” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“ÖNEMLİ OLAN ZİHİNDEKİ ENGELİN KALDIRILMASI”


 

Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Mersin Ortopedik Engelliler Derneği’ni ziyaret eden İYİ Parti il yönetimi derneğe tekerlekli sandalye bağışladı. Mersin Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Azize Nalan Bakır, “Önemli olan zihindeki engelin kaldırılması” mesajı verdi.

GİZEM EKİCİ

İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı ve İl Yönetimi, Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Mersin Ortopedik Engelliler Derneği'ne ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Ortopedik Engelliler Derneği'ne İYİ Parti İl Başkanlığı adına engelli sandalye bağışı yapıldı. Öte yandan parti tarafından açılan kermesten elde edilen gelir de Mersin Ortopedik Engelliler Derneği'ne bağışlandı. Derneğe üye engellilerle kısa süre sohbet eden İl Başkanı Servet Koca, engellileri belediye meclis üyesi adayı olmaya davet etti.

“ENGELLİ BİREYLERİ BELEDİYE MECLİSİNDE GÖRMEK İSTİYORUZ”
Engelli olmak bir kader değildir. Çünkü doğuştan ya da sonradan engelli kalınabiliyor. 1 dakika sonrasında ne olacağı belli değil. Bizler de birer potansiyel engellileriz. Bunları her an dile getirmeliyiz. Hayatımızı kolaylaştıracak önlemler almalı, projeler üretmeliyiz. Engelleri ortadan kaldırmamız gerekiyor. Önümüzdeki bir mahalli idareler seçimi var. Ben aranızdan en az 2 kişiyi mesleği olan arkadaşımı belediye meclisine görmek istiyorum. Belediye meclis üyesi olmak isteyen birlikte proje üretebileceğimiz arkadaşımız varsa bize bildirin. Bütün ilçelerde belediye meclis üyesi adayı olarak gösterir ve seçtiririz. Aranızdan birkaç arkadaşınızı aramızda görmek bizi mutlu eder” dedi.

“ÖNEMLİ OLAN ZİHİNDEKİ ENGELİN KALDIRILMASI”
Mersin Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Azize Nalan Bakır ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizim derdimiz toplumda yer almak, savaşabilmek. Önemli olan bacaktaki engel değil beyindeki engel. Zihniyet engellerinin kaldırılması lazım” diye konuştu. 
Konuşmaların ardından İYİ Parti İl Başkanı Adem Koca,  Ortopedik Engelliler Derneği’ne bir adet engelli arabası hediye etti.

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA