ENGELLİLER KEYİFLİ BİR GÜN GEÇİRDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ENGELLİLER KEYİFLİ BİR GÜN GEÇİRDİ


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir program düzenlendi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre; programda sergilenen tiyatro oyunu ve konserlerle engelli bireyler ve aileleri keyifli bir gün geçirdi.

Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen programa, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Girişimci İş Kadınları Derneği (GİŞKAD) Başkanı Ayferi Tuğcu, Mersin Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Dursun Arslan, engelli derneklerinin başkanları ve yöneticileri, meclis üyeleri, engelli bireyler ve aileleri ile çok sayıda öğrenci katıldı. 

Programda Mersin Şehir Tiyatroları Engelsiz Tiyatro Atölyesi ‘Şehrazat’ adlı oyunu sergilerken, Engelsiz Koro Grubu da Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği’nin birbirinden güzel parçalarını seslendirdi.
Konuşmaların ardından Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı Ayferi Tuğcu’ya Engelsiz Mesleki Eğitim Merkezine vermiş olduğu katkılardan dolayı plaket verdi. Engelli bireyler de Başkan Kocamaz’a Büyükşehir Belediyesi’nin Engelsiz Mesleki Eğitim Merkezi’nde yapmış oldukları seramik tabloyu hediye ettiler. 
Konuşmaların ardından Mersin Şehir Tiyatroları Engelsiz Tiyatro Atölyesi’nin Şehrazat adlı oyunu sahnelendi. Oyun izleyenlerden büyük alkış aldı. Oyunun yönetmenliğini Gülen Cesur üstlendi. 
Tiyatronun ardından ise Engelsiz Koro Grubu tarafından Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği dinletisi gerçekleştirildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA