KAN KAYBI SÜRÜYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KAN KAYBI SÜRÜYOR!


 

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grubun 15. haftasında İstanbul’da Fatih Karagümrük Spor ile karşı karşıya gelen Tarsus İdman Yurdu, rakibiyle 1-1 berabere kaldı.

ALİ ŞANLI

İstanbul’da oynanan  maçın ilk bölümünde skor avantajını ele geçiren Tarsus, 90+2’de kalesinde gördüğü golle galibiyeti kaçıran taraf oldu.
İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan maça her iki takımda kontrollü başladı.
İlerleyen dakikalarda hücum bölgesinde daha etkili oynamaya başlayan Tarsus, 15. dakikada Emir Can Sayar’ın attığı golle 1-0 öne geçti.
İlk yarı Tarsus’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
Mücadelenin ikinci yarısında da her iki takım, skor tabelasını değiştirmek adına ardına ataklar geliştirdi. Özellikle son bölümde Tarsus kalesinde daha etkili olan ev sahibi Fatih Karagümrük, 90+2’de penaltı kazandı. Penaltıyı kullanan Erkan Zengin, topu filelere göndererek durumu 1-1 yaptı. Maç 1-1 sona erdi.
Ligde bir türlü istikrarlı sonuçlar alamayan Tarsus ekibi kısa sürede toparlanmaz ise şampiyonluktan sonra Play-Off şansını da yitirecek. Tarsus İdman Yurdu 15 haftada 23 puanla 7.sırada bulunuyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA