İLK YARIYA FARKLI SON! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İLK YARIYA FARKLI SON!


 

55 yıl aradan sonra Amatör’de mücadele eden Mersin İdman Yurdu, ligin son maçında patlama yaptı.

ALİ ŞANLI

Mersin Süper Amatör Lig’de ilk yarının son haftasın Mersin İdman Yurdu damga vurdu. 55 yıl aradan sonra Amatör’de mücadele eden Mersin İdman Yurdu, ligin son maçında patlama yaptı. Zayıf rakibi karşısında üstün oyun sergileyen Mersin İdman Yurdu, arka arkaya bulduğu gollerle farka gitti. Maç boyu baskılı bir oyun sergileyen Mersin İdman Yurdu, ligin ilk yarısına veda ederken taraftarına da 7 gollük bir galibiyet hediye etti. MİY’in gollerini; Fırat Bektaş (p), Hasan Arar, Abdullah Turunç, Erdi Şaşkın, Mehmet Bıldırcın, Emir Araboğa ve Mert Arabacı kaydetti. 7-0 maçı kazanan Mersin İdman Yurdu playy-off yolunda bir engeli daha aşmış oldu.

İKİ TAKIM BİRLEŞECEK

Aldığı ceza ile 9 puanı silinen Mersin İdman Yurdu bu sonuçla sezonun ilk yarısını 24 puanla tamamladı. Kırmızı -Lacivertliler ligde büyük mücadele sergilerken, yönetim de ligin yeni ekiplerinden İdman Yurdu 1925’le birleşme çalışmalarını sürdürüyor. Farklı bir gelişme olmazsa ligin 2. yarısında Mersin İdman Yurdu’nun etkili oyuncuları İdman Yurdu 1925 takımına aktarılarak birleşme sağlanacak. Gelecek olan olası başarının ardından İdman Yurdu 1925 takımı ile Mersin İdman Yurdu yer değiştirecek. Öte yandan devreye giren Süper Amatör 15 gün ara verirken takımların oyuncularına da 4’er gün izin verildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA