MEZARLIĞI SU BASTI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEZARLIĞI SU BASTI!


 

Mersin’de dün sabahtan itibaren yağan sağanak yağmur hayatı felç ederken, Mersin Şehir Mezarlığı’nda ortaya çıkan manzara vatandaşları isyan ettirdi.

SONER AYDIN

Mersin’de Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarısının ardından beklenen sağanak yağışlar dün görüldü. Sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak, kent merkezinde yaşamı felç etti. Kent merkezinde yer yer su birikintileri oluşurken, bazı mahallelerde evleri su bastı. Mersin’de yağmurdan en fazla etkilenen şehir mezarlığının sakinleri oldu. Mezarlığın içini dolduran su duvardan ana yola taştı. Ortaya çıkan görüntülerden sonra özellikle Büyükşehir Belediyesine tepki gösteren vatandaşlar, “Ölülere mezarda bile rahat yok. Verilen alt yapı sözleri nerede? Battı-Çıktı yapılana kadar alt yapıya önem verilse keşke” ifadelerini kullandı. 

1 YIL ÖNCE DÜZENLEME YAPILDI!
Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl Kasım ayında, Akbelen Mezarlığı’nda başlatılan çalışmalar kapsamında mezarlığın etrafını çevreleyen 2 bin 441 metrelik eski duvarlar yıkılarak, yerine bir metresini taş kaplamanın bir metresini de ferforjelerin oluşturduğu iki metrelik bir çevreleme sistemi yapıldı.

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA