MERSİN’DE DEV KARŞILAŞMA! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE DEV KARŞILAŞMA!


 

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin kayıpsız lideri Çukurovalı periler, ligde kayıpsız giden diğer ekip Hataylı perileri ağırlayacak.

ALİ ŞANLI

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi yarın dev bir karşılaşmaya sahne olacak. Ligde önüne geleni deviren, çıktığı 6 karşılaşmayı da kazanan Akdeniz ekipleri 7. haftada karşı karşıya geliyor. Ligin zirvesinde yer alan Çukurova Basketbol, sahasında lig ikincisi Hayat Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek. Servet Tazegül Spor Salonu’nda Pazar günü oynanacak karşılaşma 14.00’te başlayacak. 

İSTATİSLİKLER ÇUKUROVA DİYOR
Hatay ekibi geçtiğimiz hafta Lig’de Fenerbahçe’yi bir kez daha yenerek gücünü kanıtladı. Mersin ekibi ilk 6 maçta 85 sayı ortalaması ile oynarken Hatay ekibi 77.5 ortalamayı tutturdu. Çukurova, potasında ortalama 60 sayı görürken, Hatay 64 sayı gördü. Ev sahibi ekip ribauntlarda 14 hücum, 31 savunma ribaundu ile mücadele ederken, Hatay’da bu rakamlar 12’ye 29. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA