FOTOĞRAFÇILARDAN DAYANIŞMA GECESİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FOTOĞRAFÇILARDAN DAYANIŞMA GECESİ


 

Mersin Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası düzenlediği dayanışma gecesinde meslekte 20 yılını dolduran üyelerini plaketle ödüllendirildi.

Mersin Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nca düzenlenen dayanışma gecesinde birlik ve beraberlik mesajı verildi. Odadan yapılan açıklamaya göre; Mersin Marin Clup’ta gerçekleştirilen dayanışma gecesine; Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Birlik Başkanvekili Ömer Şahbudak, Birlik yönetim kurulu üyeleri İsmet Erdoğan, Nihat Dağdelen, Erdoğan Yalçın, Mustafa Güçyetmez, Birlik Denetim Kurulu üyesi ve Tarsus Fotoğrafçılar Odası Başkanı Cumali Taş ve yönetim kurulu üyeleri ile oda üyeleri ve diğer davetliler katılım gösterdi.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Mersin Fotoğrafçılar Odası Başkanı Önder Türkmen, hizmet bayrağını bu dönem aldığını hatırlatarak, “Oda olarak üyelerimize en iyi hizmeti verebilme adına çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bugün mesleğimiz teknolojiye yenik düşmeme mücadelesi vermektedir. Gelişen teknolojiye paralel olarak her gün yeni modelleri piyasaya sürülen cep telefonları mesleğimizi yok olma tehlikesiyle karşı karşıya getirmiştir. Bunun yanı sıra bazı kamu dairelerinde foto kabin uygulaması esnafımıza büyük zarar vermektedir. Ayrıca parklarda, salonlarda korsan olarak çalışan ve haksız rekabet ortamı yaratan üyelerimiz mesleğimize büyük zarar vermektedir. Bunlarla mücadelemiz dün olduğu gibi bugünde devam edecektir” dedi.

Amaçların üyelerinin arasında birlik, beraberlik ve dayanışmayı sağlamak olduğunu kaydeden Başkan Türkmen, “Sorunlarımızla mücadelemizde hep yanımızda olan, bizlerden desteğini esirgemeyen ve bugünde yönetimiyle tam kadro yanımızda olan Birlik Başkanımız Sayın Talat Dinçer’e ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. Ne zaman bir sıkıntımız olsa, bizlere kapılarını gönüllerini açtılar. Onların desteğiyle sektörel sorunlarımıza en kısa sürede çözüm üretilmektedir” şeklinde konuştu.

Daha sonra söz alan Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer ise geceye katılım gösteren tüm üyelere teşekkür ederek “ Bizler, ulu bir çınarın dallarıyız. Kökümüz bir, gövdemiz bir. Bugüne kadar bu teşkilatta sevincimiz de bir oldu, acımız da bir oldu. Birlikte güldük, birlikte ağladık. Bizler esnaf teşkilatı olarak bu ülkenin çimentosuyuz, devletimizin, milletimizin ayrılmaz bir parçasıyız. Bugün ülkemiz ekonomik olarak zor günlerden geçiyor. Burada bizlere düşen en büyük görev birlik ve beraberliği sağlamaktır. Hepimiz bu geminin içerisindeyiz ve bu gemiyi yüzdürmek hepimizin görevi. Aramıza nifak sokulmadan, ayrıştırılmadan bu birlik ve beraberliği sürdürmeli, devletimiz ve milletimizin bekası için her türlü fedakarlığı yerine getirmeliyiz. Oda başkanımızın bahsettiği sorunlarınızı yakından biliyor ve takip ediyoruz. Özellikle kamudan foto kabinlerin kaldırılması yönünde büyük başarılar elde ettik ve bir çok kurumda bu kaldırıldı. Diğer sorunların çözümü konusunda da sizlerle birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeye devam edeceğiz. Ben bu anlamlı geceyi düzenleyen ve sizlerle bizleri buluşturan Oda Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından plaket törenine geçildi. Oda Başkanı Önder Türkmen tarafından Birlik Başkanı Talat Dinçer’e sektörel sorunların çözümüne gösterdiği duyarlılıktan dolayı plaket taktim edildi. Daha sonra ise meslekte yirmi yılını dolduran insanı ölümsüzleştirme sanatının temsilcileri Oda Başkanvekili Ahmet Bayansu ile oda üyeleri Hasan Kırçıl, Ergün Nazlıcan, Ali Tayfur Yüceer, Mehmet Sırım, Tunay Telli, Gülsel Özçelik, Yusuf Menevşe, Kemal Karabayır, Mustafa Oğuz, Ömer Faruk Tüzün, Erkan Aygördü ile geceye sponsor olan firma temsilcilerine plaketleri Birlik Başkanı Talat Dinçer tarafından verildi. Gecede ayrıca sponsor firmalar tarafından son model teknolojik ürünlerin tanıtıldığı mini stand kuruldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA