TOROSLAR YAYLALARI SPOR TESİSLERİNE KAVUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOROSLAR YAYLALARI SPOR TESİSLERİNE KAVUŞTU


 

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında desteklenen ve Mersin Valiliği tarafından yürütülen "Toroslar’da Spor, Kültür ve Sanat" güdümlü projesi kapsamında Gözne, Ayvagediği ve Aladağ Mahallelerinde yapımları tamamlanan spor tesislerinde incelemelerde bulundu.

İlk olarak Toroslar İlçesi Gözne Ortaokulu’nda yapımı tamamlanan halı sahada incelemelerde bulunan Vali Su’ya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Osman Yıldızbakan, öğretmenler ve öğrenciler de eşlik etti.

“15 HALI SAHA VE 2 BÜYÜK SAHA İHALESİ YAPILDI”

İnceleme sırasında açıklamalarda bulunan Su, 2018 yılı içerisinde 18 halı sahayı tamamlayıp hizmete sunduklarını belirterek, önümüzdeki hafta içerisinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün 15 halı saha ile 2 büyük saha ihalesini yapacağını söyledi. Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nın da (YİKOB) ayrıca 2 halı saha ihalesini daha gerçekleştireceğini de aktaran Su, "Bu projeler sayesinde çocuklar ve vatandaşlarımızın sporla daha çok buluşacak. Çocukları sporla buluşturmak bizim görevlerimiz arasında. Bu sahalarda çocuklarımız hem kendilerini hem de arkadaşlık ilişkilerini daha da geliştirmiş olacak" dedi.

Gözne Ortaokulu içerisinde SODES kapsamında desteklenen 'Oku, Öğren, Eğlen' projesi kapsamında yapılan kütüphanede de incelemelerde bulunan Su, burada yaptığı açıklamada, SODES kapsamında Mersin'de 52 projenin uygulamaya konulduğunu, bu çerçevede çok ciddi çalışmaların yürütüldüğünü ve yürütülmeye de devam edeceğini kaydetti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA