BARIŞ TURNUVASI BAŞLIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BARIŞ TURNUVASI BAŞLIYOR


 

Mersinli futbol severleri heyecanlandıran turnuvaya az kaldı.

ALİ ŞANLI

Mersinli futbol severleri heyecanlandıran turnuvaya az kaldı. Mersin’de Uyma Organizasyon tarafından düzenlenecek, “Barış Turnuvası”nda geri sayım başladı. Aralık ayının son haftasında başlayacak turnuvaya son başvuru tarihi 15 Aralık olarak belirlendi. Turnuvada dağıtılacak büyük ödüller ise şimdiden takımları iştihanın kabartıyor.

Turnuvaya 32 takımın katılması beklenirken, her takımın kadrosunda 10 oyuncuyu bulundurma şartı bulunuyor. Maç içersinde ise oyuncu değişikliklerinde sınır olmayacak. Sadece çıkan oyuncu oyuna tekrar girmeyecek. Maçlar hafta sonları 14:00 ile 18:00 saatleri arasında halı sahada oynanacak. Turnuvaya katılacak ekipler katılım ücreti olarak bin 200 lira verecek.

Ödüllerin büyük olduğu turnuvanın profesyonel hakemler tarafından yönetilecek olmasının turnuvaya ayrı bir hava katması bekleniyor.

Turnuvayı düzenleyen Barış Uyma yaptığı açıklamada, turnuva da ödüllerin sadece bir araç olduğunu, asıl amacın Mersin spor camiasına yeni bir heyecan getirmek olduğunu aktardı. Uyma, “Bu aralar Mersin’de futbol maalesef dibe vurmuş durumda. Kentin yakından takip edeceği, içinde olacağı bir etkinliğe susadığını düşünüyorum. Bu turnuvanın amacı da tümüyle bu kente heyecan katmak, futbolu yeniden hatırlatmak” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA