VERGİ REKORTMENİ MUHASEBECİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VERGİ REKORTMENİ MUHASEBECİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ


 

Mersin’de en yüksek vergi verenler listesine giren muhasebeci ve mali müşavirler törenle ödüllendirildi.

SONER AYDIN

Mersin’de 2017 yılı gelir vergisi matrahlarına göre meslek grubunda ilk 5’e giren serbest muhasebeci ve mali müşavirler ödüllendirildi. Mersin Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törene; Oda Başkanı Ömer Faruk Tokgöz ile yöneticilerinin yanı sıra Mersin Vergi Dairesi Başkanı Adem Güngör ve çok sayıda oda üyesi katıldı. 

“MESLEĞİMİZİN GELECEĞİ DE BU E UYGULAMALARDA YATIYOR”
Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Mersin SMMMO Başkanı Tokgöz, ülkemiz ekonomik bir darboğazdan geçiyor ama bunun altından siz meslektaşlarımızın bu kutsal görevi yerine getirmesiyle kalkacağız. Bu ülkeyi bizden sonraki nesillere taşıyacağız. Meslek grubunda vergi rekortmeni olan meslektaşlarımızı ödüllendireceğiz. Ardından aramıza katılan meslektaşlarımıza ruhsatlarını vereceğiz. E uygulamalarla ilgili eğitim vereceğiz. E uygulamalar hayatımızın artık her alanına girmeye başladı. Buna karşı direnç göstermememiz gerekiyor. Belki ilk yıllarında zorlandık ama meslek mensuplarımız bunun altından kalkmayı başardı. E uygulamalara çok ciddi destek veriyor. Mesleğimizin geleceği de bu e uygulamalarda yatıyor. Böylece kayıt dışının da önüne geçmiş olacağız” diye konuştu.

VERGİ DİLİMİNDE İLK 5’E GİRENLER
Mersin’de vergi rekortmeni serbest muhasebeci ve mali müşavirler sıralamasında 5. Erol Dibo, 4. Hüseyin Gökpınar, 3. Sevil Yeşil, 2.Ali Deveci oldu. Mersin’de vergi rekortmeni ise serbest muhasebeci Mali Müşavir ise Necmi Erdem Güngör oldu. Aynı zamanda Mersin Kızılay Başkanı olan Erdem ödülünü Oda Başkanı Faruk Tokgöz’ün elinden aldı.
Ödül töreninin ardından Mesleki Yeterlilik sınavlarında başarılı olarak Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olan ve Odaya kaydını yaptıran 25 muhasebeciye ruhsatları verildi. 
Tören toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA