EKONOMİ MUT’SUZ ETTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EKONOMİ MUT’SUZ ETTİ


 

Maddi sıkıntılarla boğuşan Mut İdman Yurdu’nda son olarak futbolcular isyan bayrağı çekerek, idmana çıkmama kararı aldı!

ALİ ŞANLI

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Mut İdman Yurdu’nda sular durulmuyor. Geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Okan Kopan’ın istifa ettiği ancak sonra yönetimin ikna ederek göreve gönderdiği Siyah Beyazlı ekipte bu defa futbolcular alacaklarını tahsil edemedikleri gerekçesiyle sosyal medyadan mağduriyetlerini paylaştılar. 
Futbolcuların ortaklaşa yaptığı açıklama şu şekilde; “Maddi sözlerin hiçbirinin tutulmadığından yaklaşık 4 aydır bize vaat edilen ve bugüne kadar işimize olan saygımızdan dolayı problemleri dile getirmedik ve işimizi yapmaya çalıştık. Fakat futbolcular olarak bakmakla yükümlü olduğumuz kişiler, ailelerimiz, çocuklarımız bu süreçten olumsuz bir şekilde etkilendiler. Bugünden itibaren yönetimin ve Belediye Başkanı Nebi Yılmaz’ın bize vaat ettiği sözler yerine getirilene kadar idmana çıkmama kararı alınmıştır”.
Öte yandan Başkan Yılmaz geçtiğimiz günlerde takım antrenmanına giderek kulüp yönetimi ve futbolculara destek sözü vermişti.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA