FIRSAT TEPTİLER! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FIRSAT TEPTİLER!


 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Mersin ekipleri ayağına gelen kısmeti tepti.

ALİ ŞANLI

BAL’da lider Aksaray Belediyespor’un puan kaybettiği haftada lideri en yakın takipçisi Mersin temsilcileri Silifke Belediyespor’un kendi sahasında puan kaybetmesi, İçelspor’un ise deplasmanda berabere kalması ‘fırsat teptiler’ olarak değerlendirildi. Haftalardır kötü maçlar çıkaran Mut İdman Yurdu ise deplasmanda kazanarak ‘ligde bende varım’ dedi.

YAZIK OLDU
Lider 68 Aksaray Belediyespor’un 1 puan gerisinde bulunan Silifke Belediyespor, kendi sahasında Arsuz Karaağaçspor takımı ile 1-1 berabere kaldı. Maça istekli başlayan Silifke temsilcisi ilk yarıda yakaladığı pozisyonlardan faydalanamadı. Konuk ekip en ciddi atağında ise golü bularak ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İlk yarının bitimine dakikalar kala Anıl 44’cü dakikada takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.İkinci yarıya ilk yarıda olduğu gibi tempolu başlayan Silifke Belediyespor 60’cı dakikada Umut Şahin’in attığı gol ile maçta eşitliği sağladı. 1-1. Atılan golle umutlanan Silifke rakibine yüklense de 2. Golü bulamayınca maç 1-1 sona erdi. Liderin puan kaybettiği haftada evinde kazanamayan Silifke Belediyespor umudunu düğer haftalara bıraktı.

İÇEL, BİLDİĞİNİZ GİBİ
İnişli çıkışlı grafik çizen İçelspor, ligin zayıf ekiplerinden Talasgücü Belediyespor ile deplasmanda berabere kaldı. Siyah Beyazlı ekip 40’cı dakikada Canberk’in golüne engel olamayınca ilk yarıyı 1-0 geride kapattı. İçelspor ikinci yarı, Ömer’in ayağından 54’cü dakikada eşitliği getiren golü buldu. Maç 1-1 sona erdi. Bu maçın ardından İçelspor ligde 3’cü lük koltuğunda kalarak lider ile arasındaki puan farkını 5’e düşürdü.

MUT KENDİNE GELDİ
Lige kötü bir giriş yapan Mut İdman Yurdu ise deplasmanda kazanarak, “Ligde bende varım” dedi. Kapadokya Göremespor’u deplasmanda 24’cü dakikada Emir Özbay’ın golü ile 1-0 yenen Mut İdman Yurdu, kente umutlu döndü. 
Lige tek takımın veda edeceği düşünülecek olursa rakipleri Silifke Belediyespor ve İçelspor’un puan kaybettiği haftada deplasmandan 3 puanla dönerek büyük bir başarı gösterdi. Mut İdman Yurdu 7. Sırada 15 puanı bulunuyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA