“YAZIKLAR OLSUN” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“YAZIKLAR OLSUN”


 

Başkan Burhanettin Kocamaz ile MHP arasındaki gerelim artarak devam ediyor. Son olarak sosyal medyadan partiyi ve Hamit Tuna’yı topa tutan Kocamaz, “Yazıklar olsun” diyerek isyan etti.

MHP’nin ikinci dönem için aday göstermemesi ile başlayan gerilim sonrası partisinden istifa eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, teşkilat ile sıkıntı yaşamaya devam ediyor.

İstifasının ardından özellikle sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi olan Kocamaz, yaşananlara isyan etti. 
Sert ifadeler kullandığı açıklamasında isim vermeden sık sık MHP’nin Büyükşehir adayı Hamit Tuna’ya yüklenen Kocamaz, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı, “Son günlerde kişiliği oturmamış, saygı ve sevgi fukarası, hoşgörü yoksunu bazı kendini bilmezler tarafından sosyal medyada adeta küfür ve hakaret bombardımanına tabi tutuluyoruz.
Ancak biz bu tür saldırılara aldırmadan işimize bakıyor, vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri yerine getirme gayretlerimizi sürdürüyoruz. Bu yaşıma kadar Mevlana’nın söylediği (“Ya olduğun gibi görün, ya da göründüğün gibi ol”) doğrultuda bir davranış sergilemeye çalıştım. Riya yapmadım. İki yüzlü davranmadım. Söyleyeceğim sözleri insanların yüzüne söyledim. Yalanla, dolanla işim olmadı. Geçmişten bu yana Tarsus’ta ya da Mersin’deki kötü gidişatı Ankara’ya defalarca anlattığım halde hiç kimse kaale almadı.

“GENÇLER  KULLANILDI”
Gençler birileri tarafından kullanıldılar. Gençtiler. Cahildiler. Oyuna getirildiler. Operasyonlar yapıldı. Hala cezaevinde ömrünü geçiren gençlerimiz, çocuklarımız var. Benim uyarılarımı yaptığım için içim rahat. Ama keşke olmasaydı. Ben şimdi uyarılarımda haklı çıktığım için üzülüyorum. Uyarılarımıza kulak tıkayarak o gençlerin hayatını karatanlara, onları kullananlara ve göz göre göre o gençleri ateşe atanlara soruyorum. Acaba sizin içiniz rahat mı? O gençlerin vebalini kim ya da kimler çekecek? Bugün geldiğimiz noktada benzer uygulamalar maalesef devam ediyor.
Maalesef siyasette bu tür olaylar yaşanabiliyor. Sabırsızlıkları ve hakaretleri sergileyen tipler bugün yeniden aday yapılınca (daha önce o konuşmaları yapan kendisi değilmiş gibi) sosyal medyada o hakaret oklarını bize yöneltebiliyor, bize hakaret edebiliyor. Ben bu tip omurgasız davranış gösterenleri sadece Allah'a havale ediyorum.
Yapacak başka bir şey yok. Zira elimizdeki malzeme bu. Yazıklar olsun. Bu vesileyle şahsıma karşı başlatılan sosyal medyadaki hakaret kampanyasında kimler ne yazarsa yazsın onların seviyesine düşmeden, onlara tek tek cevap vermeden hakkımı adli makamlarda arayacağımı özellikle belirtmek istiyorum.
Bu arada bizimle birlikte hareket eden tüm arkadaşlarımızı da itidale ve sabırlı davranmaya, olur olmaz şeylere cevap vermemeye, provokasyonlara gelmemeye davet ediyorum”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA