2 KIZ KARDEŞ İÇİN ADALET BEKLENİYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

2 KIZ KARDEŞ İÇİN ADALET BEKLENİYOR!


 

Mersin’de 6 ve 9 yaşında iki kız çocuğunun ölümüne neden Ramazan T., ’taksirle insan öldürmek’ suçundan bugün hakim karşısına çıkacak.

Haber Merkezi

Olay, Mersin’in Toroslar İlçesi’nde meydana geldi. Ali-Özlem Çakmakçı çiftinin çocukları 6 yaşındaki Ekin ve 9 yaşındaki Evrim, 2 Temmuz günü teyzeleri İlknur Emine Yalçın ile birlikte Soğucak Mahallesi'ne doğru yola çıktı. Sarnıç denilen mevkide, dondurma almak için araçtan inen iki çocuk ve teyzeleri, yaya geçidinden geçtikleri sırada Ramazan T. yönetimindeki otomobil üçüne birden çarptı. Kazada 2 çocuk hayatını kaybederken İlknur Emine Yalçın yaralandı ve günlerce hastanede kaldı. 
6 yaşındaki Ekin Çakmakçı ile 9 yaşındaki Evrim Çakmakçı’nın ölümü, çocukların teyzesi İlknur Emine Yalçın'ın ağır yaralanmasıyla sonuçlanan cinayet gibi kazayla ilgili savcılık iddianamesi tamamlandı. Mersin 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek duruşmada sürücü Ramazan T., 'taksirle insan öldürmek' suçundan, ağır hapis cezası istemiyle yargılanacak. İddianamede, trafik kazası tespit tutanağında olayın yaya geçidi üzerinde meydana geldiğinin belirtildiği aktarılırken, güvenlik kamerası görüntülerine göre sürücünün yaya geçidine geldiğinde hızını azaltmadığının ve kazanın oluşumunu engellemek için hiçbir reflekste bulunmadığının anlaşıldığı ifade edildi.
Sürücü Ramazan T. ile yalancı tanıklık yapan B.A. bugün görülecek olan ilk duruşmada hakim karşısına çıkacak. Çocuklarının ölümü ile ilgili adalet arayışını sürdüren Çakmakçı ailesinin bugün duruşma sonrası bir de basın açıklaması yapması bekleniyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA