LİG BİLDİĞİNİZ GİBİ… | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LİG BİLDİĞİNİZ GİBİ…


 

Süper Amatör Lig’de ilk yarının bitimine bir hafta kala sıralama değişmedi. Toroslar Belediyespor liderlik koltuğunda oturmaya devam ederken takipçileri puan kaybıyla haftayı kapatatılar.

ALİ ŞANLI

Mersin Süper Amatör Lig’de ilk yarının bitimine 1 hafta kaldı. İlk yarıyı lider bitirmeyi garantileyen Toroslar Belediyespor, Anamur temsilcisi Anamur Muzspor’u yenerek rakiplerinin puan farkını kapatmasına izin vermedi. Lig 2’cisi Meskispor, Mersin İdman Yurdu ile berabere kalarak, lideri zirve yarışında yalnız bıraktı. Erdemli Belediyespor ise kazanmaya devam ediyor. Ligde 3’cü konumda olan Erdemli ekibi ligin güçlü ekibi Anamur Belediyespor’u yenerek ilk yarıyı ilk 4 içinde bitirmeyi garantiledi.

LİDER DURDURULAMIYOR
Lider Toroslar Belediyespor, ilk yarının son haftasında Anamur Muzspor’u 2-1 yenerek, puan farkı ile lider koltuğunda oturmaya devam etti. Koray Aydın Stadyumunda oynanan maçta Yeşil Beyazlı ekip, rahat bir maç çıkardı. Maçın büyük bölümünde üstün oynayan lider maçı 2-1 kazanarak ilk yarının bitimine 1 hafta kala lider kalmayı garantiledi.
Devre arası transfer yapması beklenen Toroslar Belediyespor, Bölgesel Amatör Lige çıkma yolunda rakiplerinden bir adım önde görünüyor. 14 maçta 39 puan toplayan Yeşil Beyazlı ekip en yakın takipçisine 1 maç fazlası ile 9 puan fark atmış durumda.

PUANLAR PAYLAŞILDI
Ligin 14’cü haftasında Meskispor ile Mersin İdman Yurdu, Mersin Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Her iki takımında kontrollü oyunu seçmesi maçın kısır geçmesine neden oldu. Fazla gol pozisyonun olmadığı orta sahada kilitlenen maç başladığı gibi bitti 0-0. Meskispor 3 puan alamadığı haftada rakibi Toroslar Belediyespor kazanınca puan farkı tekrar 9 puana çıktı.
Mersin İdman Yurdu ise tüm olumsuzluklara rağmen saha içi ve saha dışı verdiği mücadele ile alkışları fazlası ile hak ediyor. Eksi 9 puan la lige başlamasına rağmen Play-Off şansını devam ettiriyor.

YÜKSELİŞ SÜRÜYOR
Son haftalarda arka arkaya kazanarak ligde 3’cü konuma gelen Erdemli Belediyespor da, ligin güçlü ekibi Anamur Belediyespor’u 3-1 yendi. Baştan sona üstün bir futbol sergileyen Erdemli ekibi arka arkaya bulduğu gollerle maçı 3-1 kazandı. Bu galibiyetle devre arasına Play-Off potasında girmeyi garantilerken konuk ekip Anamur Belediyespor  bırakın şampiyonluğu Play –Off şansını bile zora soktu.13 hafta 15 puan toplayan Anamur temsilcisi için sezon biti denilebilir.

TOPARLANIYORLAR
Lige kötü bir giriş yapan İdman Yurdu 1925 son haftalarda ki arka arkaya aldığı galibiyetlere bir yenisini ekledi. Hafta sonu deplasmanda ligde kalma mücadelesi veren Mersin Yolspor’u 1-0 yenerek Play-Off iddiasını sürdürdü. Çekişmeli geçen maç Sunu Çim sahada oynandı. Her iki takımında tehlikeli pozisyonlar ürettiği maçta sadece tek gol çıktı. İdman Yurdu karşılaşmayı 1-0 kazanarak ligde 4’cü sıraya yerleşirken rakibi tehlikeli bölgeden uzaklaşamadı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA