MERSİN’DE 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI


 

Mersin’de 24 Kasım Öğretmenler günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Haber Merkezi

Mersin Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün çelenk sunmasıyla başlayan tören, Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programla devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, öğretmenler gününe özel video gösterimi yapıldı. Törende konuşan Mersin Valisi Ali İhsan Su, insanların ömrünün dörtte birinin öğretmenlerle beraber geçtiğini söyleyerek, “Bizleri yetiştiren, hayata hazırlayan, sahip olduğumuz bütün güzellikleri aşılayan değerli öğretmenlerimizdir. Bu yüzden öğretmenlerimize minnet borcumuz var. Her sanatkar sanatını bir ham madde üzerinde gösterir. Kuyumcu altını işliyor bir değer oluşturuyor, marangoz bir ağacı işliyor bir değer oluşturuyor, öğretmenlerimiz ise bir insan yetiştiriyor. Öğretmenlerimiz Türkiye'nin geleceğini inşa ediyor" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca da 24 Kasım’ın tüm öğretmenlerin hizmetlerine karşılık unutulmadıklarını gösteren bir gün olduğunu kaydetti. Konuşmaların ardından Vali Su, emekli öğretmenlere Hizmet Şeref Belgelerini takdim etti. Öğretmen adaylarının yemin etmesi ve çeşitli yarışmalarda derecelere giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından program, öğretmenler korosunun konseriyle sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA