MERSİN’DE 150 GENÇ İYİ PARTİ’YE KATILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE 150 GENÇ İYİ PARTİ’YE KATILDI


 

İYİ Parti Mersin İl Gençlik Kolları’na 150 genç kişiden oluşan toplu katılım gerçekleşti.

Partiden yapılan açıklamaya göre; toplu katılım töreni İYİ Parti Akdeniz İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşti. Törene; İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca, İl Teşkilat Başkan Yardımcısı Mümin Çoban, İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Zenger ve Akdeniz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahman Seyit katıldı. Törende 150 genç İYİ Parti Mersin İl Gençlik Kolları’na katılım sağladı. 

Törende bir konuşma yapan İYİ Parti Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Zenger, gençlik hareketine verdikleri öneme değinerek, “Göreve başladığımız günden itibaren Mersin’de 7 ilçede Gençlik Kolları olarak teşkilatlandık. En kısa sürede geri kalan ilçelerimizde teşkilatlanmamızı tamamlayacağız. Bugün burada Akdeniz İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak Abdurrahman Seyit’in ataması ve 150 genç kişiden oluşan toplu katılımımızı gerçekleştiriyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür gençler olarak bizler eğitimimize çok önem veriyoruz. Eğitimli, bilinçli gençlerimizle oluşturduğumuz İl ve İlçe teşkilatlarımızda genç kadınlarımızın çoğunluğu bizleri oldukça memnun ediyor. Bu sebeple Aslıhan Şıhman’ı İl Gençlik Kolu Başkan Yardımcımız olarak atadık. Bugün buradaki yoğun ilgi ve katılım gururlanmamızın sebebidir. Kısa sürede Üniversitelerde de teşkilatlanma yapımızı bitirmiş olacağız. Bir ay içerisinde de Mersin genelinde üç bin kişilik İYİ Parti İl Gençlik Kurultayını gerçekleştireceğiz. Şölen havasında geçecek olan Gençlik Kurultayımız şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.
İYİ Parti Mersin İl Teşkilat Başkan Yardımcısı Mümin Çoban da “ İYİ gençlik artık il binalarına, ilçe binalarına sığmıyor. İYİ gençlik çok hızlı büyüyor. Bugün burada İl Gençlik Kolları’na toplu katılım törenimizi gerçekleştireceğiz. Bizler gençlerimize güveniyor ve inanıyoruz. Onlara desteğimiz tamdır. Hepinize hoş geldiniz diyor, sizleri candan kutluyorum” dedi. 
İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca ise gençlerin geleceğin teminatı ve gülen yüzü olmasına değinerek, “Siz gençler bizlerin, geleceğimizin teminatısınız. Anne-baba olarak sizlerden beklentimiz eğitimli, kültürlü, bilinçli ve aydın gençler olmanızdır. Siz bizim gülen yüzümüzsünüz. Gelecekte bizlerin yerini alıp, ülkeyi ileri götürecek projeleri hayata geçireceksiniz. İnanın, çalışın, başarın. Biz sizlere, inanıyor, güveniyor ve başaracağınızı biliyoruz. En büyük yatırım insanın kendine yaptığı yatırımdır; bunu unutmayarak ailenize ve vatanınıza hayırlı ve iyi bireyler olun” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA