ZÜBEYDE ÖĞRETMENE GÜZEL HEDİYE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ZÜBEYDE ÖĞRETMENE GÜZEL HEDİYE


 

Arçelik, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde eğitimcileri bu yıl da unutmadı. Arçelik, bu sene de düzenlediği etkinliklerle Mersin’de ‘Yılın Emekli Öğretmeni’ni ödüllendirdi.

GİZEM EKİCİ

Arçelik, tüm hayatını eğitime adamış, binlerce öğrenci yetiştirerek topluma faydalı bireyler kazandırmış ve emekli olmuş öğretmenleri bu sene de ‘Yılın Emekli Öğretmeni’ projesiyle ödüllendirdi. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Türkiye çapında farklı illerde bayilerin iş birliyle düzenlenen etkinliklerde ‘Yılın Emekli Öğretmeni’ seçilen öğretmenlere emeklerinin çok küçük bir karşılığı olarak Kurutma Makinesi hediye edildi. 
Bölge halkı, doldurdukları anketlerde, öğretmenleri sosyal sorumluluk projelerinde yer alma, geçmiş mesleki başarıları ve kısıtlı kaynaklara zor şartlarda görevini yerine getirme kriterlerine göre değerlendirdi. Bayiler tarafından bulundukları illerde düzenlenen ödül töreninde, anketler sonucunda belirlenen emekli öğretmenlere ödül sertifikaları takdim edildi. Mersin’de de emekli öğretmen Zübeyde Türedi ödüle layık görüldü. Türedi ödülünü Forum AVM içerisindeki Arçelik bayiinde düzenlenen törenle Mersin Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz’ın elinden aldı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA