TİY RAHAT NEFES ALDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY RAHAT NEFES ALDI


 

Son üç haftadır yaşadığı mağlubiyetlerle kötü bir grafik çizen Tarsus İdmanyurdu, deplasmanda karşılaştığı Zonguldak Kömürspor’u 2-0 mağlup ederek rahat nefes aldı.

Ali ŞANLI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Tarsus İdmanyurdu, ligin 14’üncü haftasında deplasmanda karşılaştığı Zonguldak Kömürspor’u 2-0 mağlup ederek 3 haftalık mağlubiyet serisine son verdi. Rahat bir nefes alan sarı lacivertliler, Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda oynan maçın 26’ıncı dakikasında Emir Can Sayar ile öne geçti. Karşılaşma karşılıklı ataklarla sürerken ilk yarıda başka bir gol sesi çıkmadı. İkinici yarıda karşılıklı ataklarla başlarken 74’üncü dakikada sahne alan Samet Eker, Tarsus İdmanyurdu’nun ikinci golünü kaydetti. Golün ardından maçın kontrolü sarı lacivertlilere geçerken, son düdüğe kadar gol sesi çıkmadı, maç 2-0 Tarsus İdmanyurdu’nun üstünlüğü ile sona erdi. Puanını 22’ye çıkaran Sarı Lacivertliler, Ligde 7’inci sıraya yükseldi. Ligdeki 6’ıncı galibiyetini alan Tarsus İdmanyurdu’nun ayrıca 4 mağlubiyeti 4 de beraberliği bulunuyor. 

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA