AVUSTURYALI GENÇTEN 10 AYDIR HABER ALINAMIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AVUSTURYALI GENÇTEN 10 AYDIR HABER ALINAMIYOR


 

Avusturya’daki evinden "Türkiye’ye tatile gidiyorum" diyerek çıkan ve en son Mersin’de görülen gençten 10 aydır haber alınamıyor.

Kahramanmaraşlı Bozdoğan ailesi, 28 yıl önce çalışmaya gittikleri Avusturya'ya yerleşti. Kadir (57) ve Elif Bozdoğan'ın (54) 3 çocuğu dünyaya geldi. Gurbette işçi olarak çalışan baba Bozdoğan çocuklarını okutup büyüttü. Çocukları Avusturya'da dünyaya geldiği için çifte vatandaş oldu. Ancak 3 çocuğunun en küçüğü olan ve fırıncılık yapan Hacı Bayram Bozdoğan (21) geçen yıl eylül ayında "Türkiye'ye tatile gidiyorum" diyerek evden çıktı. Bozdoğan bir süre sonra telefonda görüştüğü ailesine "Ben Almanya'ya çalışmaya gidiyorum" dedi. Ailesiyle 29 Ocak'a kadar telefonla irtibat kuran Bozdoğan'dan bu tarihten sonra haber alınamadı. Aile polise başvurdu ancak o günden sonra Bozdoğan'a ait bir ize rastlanmadı. Ailesi oğullarının hayatından endişe ediyor. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA