MERSİNLİ ÜNLÜ GİRİŞİMCİ KİTAPSEVERLERLE BULUŞUYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİNLİ ÜNLÜ GİRİŞİMCİ KİTAPSEVERLERLE BULUŞUYOR


 

İngiltere’de açtığı restoranlarla Avrupa’da adından sıkça söz ettiren Ali Eren Balıkel, memleketi Mersin’de bu yıl dördüncü kez düzenlenecek olan CNR Mersin Kitap Fuarı’nda okuyucularıyla buluşacak

Haber Merkezi. 

"Teorik Çevrede Geçmişten Günümüze Türkiye Dış Politikası" kitabının yazarı Balıkel, CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından, Mersin Valiliği ve Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle 24 Kasım - 2 Aralık 2018 tarihleri arasında organize edilen fuara katılacak. 
Kitapseverlerin heyecanla beklediği fuara konuk olacak olan Ali Eren Balıkel, organizasyonun ilk iki gününde okuyucularının kitaplarını imzalayacak. 
Balıkel, fuar kapsamında saat 15.00'da gerçekleştirecek seminerde de, deneyimlerini genç girişimcilerle paylaşacak. 
Mersin ve bölge illerden çok sayıda kitapseveri ağırlaması beklenilen fuar, her gün 09:30-20:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. 
Çok sayıda yayın evinin katılım göstereceği fuarda, her kesimin zevkine uygun kitaplar, okuyucuların beğenisine sunacak.
Dokuz gün boyunca 500'den fazla etkinliğin gerçekleştirilmesi hedeflenen organizasyonda çeşitli konuklarla imza günleri, paneller ve söyleşiler düzenlenecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA