POLİS MUSTAFA KAYHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

POLİS MUSTAFA KAYHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI


 

Mersin’de evinde kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden polis memuru Mustafa Kayhan, İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenin ardından Şehir Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.

21 Kasım'da merkez Yenişehir ilçesindeki evinde solunum sıkıntısı çeken trafik polisi Mustafa Kayhan (44), Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada kalp krizi geçirdiği anlaşılan Kayhan'a, müdahale edildi ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayatın kaybeden Kayhan için bugün İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Törene, Mersin Vali Yardımcısı Mahmut Halal, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, il emniyet müdür yardımcıları, hayatını kaybeden polisin annesi Ünzüle ile babası Tahir Kayhan, oğlu Ayberk Ersen Kayhan ve silah arkadaşları katıldı. Törende gözyaşlarını tutamayan polisin annesi Ünzüle ile babası Tahir Kayhan ve çocuğunu, protokol üyeleri ve meslektaşları teselli etti.
Kılınan cenaze namazının ardından Kayhan, Mersin Şehir Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA