MUT’TA KOPAN’IN ELEŞTİRİSİ SES GETİRDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MUT’TA KOPAN’IN ELEŞTİRİSİ SES GETİRDİ


 

Bölgesel Amatör Ligde haftasonu oynanan Silifke Belediyespor - Mut İdman Yurdu Belediyespor derbisi ilginç bir buluşmaya neden oldu.

Maç sonrası Mut ekibinin Teknik Direktörü Okan Kopan’ın, Silifke ekibinin belediyeden aldığı desteğe örnek göstererek, kendilerinin böyle bir destek göremediklerini ifade etmesi yanıtsız kalmadı.
Geçen hafta istifa eden ancak yönetimin çabası ile ikna edilen Kopan’ın açıklamasının ardından Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, beraberindeki heyet ile birlikte Mut İdman Yurdu Belediyespor Kulübü’nü ziyaret etti. Takım antrenörü ve oyuncularla antrenmanda bir araya gelen Yılmaz, takımın durumu hakkında istişarelerde bulundu.
Futbolcularla da görüşen Yılmaz, kulübün sıkıntılar içinde olduğunu bildiğini ifade ederek, “Bu sahada biz 12-13 kişiyle maçlar izliyorduk. Şimdi ise 2 bin 3 bin seyirci toplamayı başardık. Onların moralini ve onların göz zevkini yüksek tutalım. Seçim dolayısıyla köylere geziler ve programlardan dolayı futbola ilgimiz veya futbola zaman ayırmamız çok imkansızlaştı. Bu demek değildir ki, Mut İdman Yurdu Belediye Spor'a sahip çıkmama veya Mut İdman Yurdu Belediye Spor'un yanında olmama anlamına gelmiyor. Sık görüşmemek veya sık buluşmamak yanınızda olmamak anlamına gelmiyor. Onun için biz seçime kadar kendi işimizi yapacağız. Sizler de hocanızla beraber kendi işinizi yapacaksınız. Ama bütün maçlarınızda her zaman olduğu gibi özellikle kendi sahamızdaki maçlarda yanınızdayız” diye konuştu.
Yılmaz, bundan sonraki maçlarda kaybedilen puanların toplanması konusunda futbolcuları uyararak, “Bu yılda bölgesel ligde canlı ve diri olmayı bilelim. Mut halkı geçen seneki Mut İdman Yurdu Belediye Spor'u özlüyor. Halkımız geçen seneki takımı bulamadığı içinde zaman zaman çarşıda söylemler değişiyor” dedi.
Mut İdman Yurdu Antrenörü Okan Kopan ise, son 6 aydır yaşanılan sıkıntılardan kariyer olarak etkilendiklerini belirterek, “Bu takım bütün takımları yenebilecek bir takım. İnşallah bu devamlılığı sağlarız” şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA