İSMİ SİLİNDİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İSMİ SİLİNDİ!


 

MHP Genel Merkezi, Salı günü partiden istifa eden Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın ismini 24 saat geçmeden belediye başkanları listesinden çıkardı.

SONER AYDIN

MHP’nin büyükşehir için göstermemesiyle partisi ve yerine aday gösterilen Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ile gerilim yaşayan Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın istifası gündeme bomba gibi düştü. Başkan Kocamaz’ın Genel Başkan Devlet Bahçeli, Milletvekilleri Olcay Kılavuz ve Baki Şimşek, Belediye Başkanları Hamit Tuna ve Şevket Can’ın yanı sıra parti teşkilatına eleştirilerine genel merkezden karşı hamle geldi. 

İSMİ BELEDİYE BAŞKANLARI LİSTESİNDEN ÇIKARTILDI
Belediye Başkanı Kocamaz’ın, istifa açıklamasının ardından ilk tepki MHP'den geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, yaptığı yazılı açıklamada “Yeniden aday gösterilmediği için istifa etti. Belediye başkanlığından da istifa etmeli” ifadelerini kullandı. Başkan Kocamaz’ı istifaya davet MHP Genel Merkezi karşı hamle olarak resmi internet sayfasından da ismini çıkarttı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA