YENİŞEHİR’DE KİM ADAY OLACAK? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YENİŞEHİR’DE KİM ADAY OLACAK?


 

CHP’nin uzun yıllardır kalesi olan Yenişehir Belediyesi’nde başkan aday adayları resmi olarak duyuruldu. 4 dönemdir belediye koltuğunda oturan 69 yaşındaki İbrahim Genç yeniden aday aday olurken, Genç’in karşısında parti tabanından güçlü isimler yer alıyor.

Haber Merkezi
CHP’nin Mersin’deki kalelerinden biri olan son dört dönemdir parti tarafından yönetilen Yenişehir’de ilçe belediye başkan adayları kamuoyu ile paylaşıldı. CHP Yenişehir İlçe Başkanı Tayyar Tahiroğlu tarafından duyurulan 17 aday adayı arasında güçlü isimler yer alıyor. Son 4 dönemdir Yenişehir Belediyesini yöneten 69 yaşındaki İbrahim Genç yeniden aday adaylığını açıklarken, parti içindeki birçok güçlü isimde aday adaylığını duyurdu. Edilen bilgiye göre; CHP eski İl Başkanı ecz. Abdullah Özyiğit, Mersin Sanayici İş İnsanları Derneği Başkanı Hasan Engin, Girişimci İş Kadınları Derneği (GİŞKAD)  Kurucu ve Onursal Başkanı  ve Demirağ Grup Şirketler ortağı ve Genel Koordinatörü Cavidan Demirağ, Mersin Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset ve Sosyal Bilimler Bölümü eski öğretim üyesi Dr. İhsan kamalak, Mersin Tabip Odası eski başkanı Çocuk sağlığı uzmanı dr. Galip Kırıcı, Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) Başkan Yardımcısı Yücel Ceylan, Yüksek mimar Burhan tekniker , Türkiye Emekliler Derneği Mersin Şube Başkanı Cemal Akbudak, Çevreci avukatlardan Fatma Yakaryılmaz, av. Fatma Saruhan, endüstri mühendisi Halil Öztoprak, Mersin’deki enerji sektörünün önemli temsilcilerinden Haşim Tuluk, Mersin Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler eski daire başkanı dr. Önal Özdemir, dr. Özkan Özdemir, iş insanı Yaşar Karadağ ve Sıdık Korkutan, CHP’nin resmi olarak Yenişehir Belediye Başkan adayları oldu.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA