“MEZİTLİ BİZE GÜVENİYOR” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“MEZİTLİ BİZE GÜVENİYOR”


 

Mezitli Belediye Başkan aday adayı Sinan Koç, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.

Çalışmaları ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Koç, son olarak sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve esnaflarla bir araya geldiğini bildirdi. 

Koç, Mezitli’yi tanıdıklarını ve sorunları tespit ettiklerini ifade ederken projelerinin hazır olduğunu söyledi. Koç, ayrıca Mezitli halkının kendilerine güvendiğini belirtti.
Mezitli’de yaşayan ve yıllardır çalışma yürüttüğünü belirten Sinan Koç, “Mezitli’de ulaşım, sanayi, turizm, ekoloji, kentsel tasarım, kültür sanat faaliyetleri ve spor gibi önem arzeden tüm konularda uzun zamandır çalışıyoruz. Bu konulardaki sıkıntıları ve eksiklikleri tespit ederek projelerimizi hazırladık. Bu projelerimizi kitapçık haline getirerek vatandaşlarımızla buluşuyor ve onlara tek tek anlatıyoruz. Yakında sosyal medya hesaplarımızdan da paylaşacağız.” Şeklinde konuştu.
Proje hazırlarken her konuda uzman kişilerle birlikte hareket ettiklerini kaydeden Koç, “Projelerimizi hazırlarken gerçekten çok iyi bir ekiple beraber çalıştık. Kenti tanıyan ve alanında uzman kişilerle beraber hazırladık. Uzun mesailer harcadık. Mezitli’de oturan vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Bize güveniyorlar biz de onların güvenini boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışıyor ve yeni bir Mezitli inşa etmek için her şeyi yapacağız” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA