CİNEMAXİMUM MERSİN MARİNA AÇILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CİNEMAXİMUM MERSİN MARİNA AÇILDI


 

Türkiye’nin dört bir yanına yatırım yapmaya devam eden CGV Mars Entertainment Group, yeni sinemasını Mersin Marina’da açtı.

GİZEM EKİCİ

Türkiye’nin her köşesine dünya standartlarında sinema hizmeti götürmeyi ve her ilde sinema izleme kültürünü yaygınlaştırmayı ilke olarak benimseyen CGV Mars Entertainment Group, yeni yatırımlarına Mersin’i de ekledi. Mersin’in üçüncü Cinemaximum’u olan Cinemaximum Mersin Marina, 15 Mayıs Perşembe günü CGV Mars Entertainment Group CEO’su Dong Won Kwak ev sahipliğinde gerçekleştirilen törenle açıldı. 2’si Gold Class olmak üzere toplam 6 salonda, 582 koltukla hizmet verecek Cinemaximum Mersin Marina, 15 Kasım Perşembe günü açılışa özel CGV Cinema Club üyelerini ücretsiz olarak ağırladı. “Rafadan Tayfa”, “Bohemian Rhapsody” ve “Çakallarla Dans 5” filmlerini ücretsiz olarak izleyen sinemaseverlere mısır ikramı da yapıldı.

“HEDEFİMİZ TÜRKİYE’Yİ İLK SIRAYA TAŞIMAK”
Cinemaximum Mersin Marina’nın açılış töreninde konuşan CGV Mars Entertainment Group CEO’su Dong Won Kwak, şunları söyledi: “CGV Mars Entertainment Group olarak Mersin’e üçüncü Cinemaximum’u kazandırmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Bugün geldiğimiz noktada yatırımlarımızın yüzde 48’inin Anadolu ve Doğu illerine olmasından gurur duyuyoruz. CGV olarak Türkiye’nin yanı sıra Güney Kore, ABD, Çin, Vietnam, Endonezya, Myanmar ve Rusya olmak üzere toplam 8 ülkede faaliyet gösteriyoruz.  Hedefimiz Kore ve Çin’in ardından sinema ve salon sayımız açısından en yüksek ülkeler arasında üçüncü sırada yer alan Türkiye’yi iki yıl içinde ilk sıraya taşımak. Türkiye’de dünyadaki en büyük 5 film endüstrisinden biri olma ana hedefimiz doğrultusunda yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda önümüzdeki 6 - 7 yıl içerisinde 200 milyon dolarlık daha yatırım planımız mevcut.”

AÇILIŞA ÖZEL KAMPANYALAR 29 KASIM’A KADAR SÜRECEK
Cinemaximum Mersin Marina, 29 Kasım’a kadar açılışa özel kampanyalarla Mersinli sinemaseverleri ağırlayacak. 29 Kasım’a kadar CGV Cinema Club üyeleri, Gold Class salonlarındaki filmleri yüzde 50 indirimli izleyebilecek.  CGV Cinema Club’a ilk kez üye olanlar ise Skybox localar dışında film keyfini yüzde 50 indirimli olarak çıkaracak.

CİNEMAXİMUM TÜRKİYE ÇAPINDA 889 SALONDA HİZMET VERİYOR
2016 yılında 800 milyon dolarlık rekor yatırımla Güney Kore’nin en büyük mutliplex sinema zincirine katılan CGV Mars Entertainment Group, sinema izleyicisine ayrıcalıklı hizmet kalitesi, farklılaştırılmış salonları ve içerikleriyle üstün bir sinema keyfi sunuyor. Cinemaximum markası ile Türkiye çapında 889 salonda sinema tutkunlarıyla buluşan CGV Mars Entertainment Group,  aynı zamanda Cinemaximum salonlarındaki 4DX, Starium, ScreenX, IMAX gibi ileri düzey film teknolojilerini Türkiye ile buluşturan ilk ve tek şirket olma özelliğini taşıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA