“KAYBETMEYE NİYETİMİZ YOK” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“KAYBETMEYE NİYETİMİZ YOK”


 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, partisi MHP’den ikinci dönem için aday gösterilmesinin ardından başlayan gerilime ilişkin yeni bir açıklama yaparak, “Kaybetmeye niyetimiz yok” mesajı verdi.

Görev yaptı dönemde ‘yapılamaz’ denilen hizmetleri yaptığını söyleyen Kocamaz, “Tam Mersin artık gerçek bir büyükşehir olabilmenin, eksiklerini tamamlayabilmenin hazırlığını yaparken yerel seçimler gündeme geldi. Bizler kentimizin geleceği ile ilgili hayaller kurup, plan ve projelerimizi hazırladığımız, Mersin’de barış, huzur, kardeşlik, birliktelik ve şahsımıza güveni sağladığımız anda partimizin bizi aday göstermemesi bizim ve tüm Mersin halkının hayallerini boşa çıkardı!” dedi. 

“EN AZ BİR DÖNEM DAHA GÖREVE YAPMALIYIM”
Bu durumun seçmenlerini derinden yaraladığını aktaran Başkan Kocamaz, “Ve bugün Mersin’de partili partisiz herkes bu durumun bir haksızlık olduğunu, Mersin’in yakaladığı bu hizmet atağının sekteye uğrayacağını, bizim mutlaka aday olmamız ve en az bir dönem daha görev yapmamız gerektiğini ifade ediyor.
Maalesef Türkiye'de demokrasinin tüm kurum ve kurallarıyla işlediğini söylememiz zor. Bu tür işler bugüne kadar hep halka sorulmadan ve halka rağmen yapıldığı için sonuçları da ağır oluyor! Sistem İnsanların söz hakkını ellerinden almış durumda! Zira kraldan çok kralcılar var ortalıkta! Bu tip pozisyon alanlarda çeşitli saiklerle alınan kararlar yanlışta olsa söz hakları olmadığından o kararı savunmak zorunda kalıyor! Yapılan yanlışlara rağmen, doğru olmadığını bile bile yanlışı savunmanın toplumdaki karşılığı nedir? Sizlerin takdirine bırakıyorum. Tabii ki bu iş sadece yanlışı savunmakla da kalmıyor. Atılan iftiralar, fitne, fesat, yalan, dolan, dedikodu ve isnatlar tehditlere dönüşüyor!

“ADAY OLURSAN…!”
Şayet herhangi bir şekilde aday olmaya kalkarsan ‘şöyle olur, böyle olur’ şeklinde şantaj boyutlarına ulaştırılıyor. Bu tip basiretsiz ve kendi aklını kullanmayıp başkalarının aklıyla hareket eden zavallılara ‘yazıklar olsun’ demekten başka bir söz bulamıyorum.
Daha düne kadar milliyetçi ve üretken belediyecilik anlayışımızla gurur duyduklarını söyledikleri bir kişiye karşı takındıkları bu vefasız tutumu anlamakta zorluk çekiyorum. 
Demokrasi tarihimizi incelediğimizde gördüğümüz, halka rağmen politika sürdürenler her zaman kaybetmiş, bundan sonra da kaybedecektir!
Şunu herkeste iyi bilmelidir ki bizim bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Allah’ın izni ve halkımızın destek ve duaları ile kaybetmeye niyetimiz yoktur! Benim bize güvenen, bizimle birlikte yola çıkan tüm arkadaşlarımızdan ricam sakin ve sabırlı olmaları, provokasyonlara gelmemeleri, herhangi bir gerginliğe meydan verdirmemeleri, olayları dikkatle izlemeleridir” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA