BAL YARAMADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAL YARAMADI


 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Mersin ekipleri 8 haftada ki performansları ile şaşırttı.

ALİ ŞANLI

Büyük bütçelerle kurulan İçelspor bu hafta lidere kaybederek işini mucizelere bıraktı. Geçen sezona staj dönemi olarak bakan Mut İdman Yurdu’nun, büyük umutlarla girdiği yeni sezonda lige veda etmesi beklenirken, Mersin temsilcileri arasında durumu en iyi olan lidere en yakın takım olan Silifke Belediyespor kazanmaya devam ediyor.

ARTIK İŞİ ÇOK ZOR
İlk defa oynadığı ligde şampiyonluk hedefi ile yola çıkan İçelspor, lider mağlup olunca şampiyonluk şansını zora soktu. Mersin Stadyumu’nda 68 Aksaray Belediyespor ile karşı karşıya gelen İçelspor, maçtan 2-0 mağlup ayrılarak şampiyonluk yarışında büyük yara aldı. Ömer Çiçek’in attığı 2 gole engel olamayan Mersin ekibi, karşılaşmalı 2-0 kaybetti. Her iki takımında kontrollü başladığı maçta ilk yarı gol sesi çıkmadı. 69 ve 90. Dakikalarda sahneye çıkan Ömer takımına altın değerinde 3 puan kazandırarak tedirgin geldiği deplasman dan gülerek ayrıldılar.
İçelspor aldığı mağlubiyetle 14 puanda kalırken lider Aksaray Belediyespor, puanını 22 yaparak rakibine 8 puan fark atmış oldu.

SİLİFKE VEFA DEMEDİ
Sessiz ve derinden giden Silifke Belediyespor evinde konuk ettiği Adana Vefa 01 Spor takımını 1-0 yenerek, lideri yakından takip etmeyi sürdürdü. İlk yarı gol sesinin çıkmadığı karşılaşmada ikinci yarıya ağırlığını koyan Silifke ekibi, arka arkaya bulduğu pozisyonlarla rakibini bunaltı. 68.dakikada takımın en etkili oyuncusu Necati, takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Geriye kalan dakikalarda 1-0 korumaya yönelik oynayan Silifke Belediyespor, istediği alarak sahadan 3 puan ile ayrıldı. Liderin 4 puan gerisinde 18 puanı bulunan Silifke temsilcisi geriye kalan haftalarda liderin puan kaybetmesini bekleyecek. 

ŞANSINI ZORLUYOR
Ligde 2.deplasman galibiyeti alan Mut İdman Yurdu, 1970 Hisar Spor’u 1-0 yendi. Sezona kötü bir giriş yapan Mut İdman Yurdu, 4 mağlubiyet, 4 galibiyet ile toplamda 12 puanla 8’inci sırada bulunuyor. Lige veda etmesi beklenen Mut ekibi, seri galibiyet alarak bu kaderini değiştirmek istiyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA