NARENCİYE RENKLERİ MEZİTLİ OKULLARINDA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

NARENCİYE RENKLERİ MEZİTLİ OKULLARINDA


 

17-18 Kasım tarihlerinde Mezitli sahil Galatasaray Meydanı’nda düzenlenecek olan 6. Uluslararası Mersin Narenciye Festivali kapsamında Mezitli ilçesindeki okullarda narenciye dağıtımı gerçekleştirildi.

Mersin Ticaret Borsası koordinatörlüğünde 17-18 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek olan 6. Uluslararası Mersin Narenciye Festivali kapsamında Mezitli ilçesinde bulunan ilkokul ve ortaokul öğrencilerine narenciye dağıtıldı.

Borsa’dan yapılan açıklamaya göre; sarısıyla, turuncusuyla ve yeşiliyle narenciye renklerine bürünen okullarda öğrencilere vitamin ve mineral deposu olan narenciyenin sağlık açısından faydaları ve bilinçli beslenmedeki rolü anlatıldı.

“MERSİN NARENCİYEDİR, NARENCİYE HAYATTIR”
Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir, “Mersin Narenciyedir, Narenciye Hayattır” sloganı ile devam eden festival yolculuğu boyunca, narenciyenin özellikle sağlık ve kent ekonomisi açısından önemine dikkat çekerek tüketiminin yaygınlaştırılmasını hedeflediklerini ifade etti. Narenciyenin başkenti Mersin’de gerçekleştirilen festivalde sadece narenciye ürünleri kullanarak yapılan süslemeler ve mobil figürler ile, tam bir narenciye dünyası yarattıklarını kaydeden Özdemir, “Bu dünyada emek var, ekip çalışması var, sanat ve hayal gücü var” dedi.
Özdemir, tüm Mersinlileri 17-18 Kasım’da Mezitli sahil Galatasaray Meydanı’nda düzenlenecek olan 6. Uluslararası Mersin Narenciye Festivali’ne davet etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA