LİGİN EFENDİSİ MERSİN İDMAN YURDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LİGİN EFENDİSİ MERSİN İDMAN YURDU


 

Ligin 11’inci haftasında nağmalup Toroslar Belediyespor’a konuk olan Mersin İdman Yurdu maçtan 1 – 0 galip ayrılarak ligin dengesini değiştirdi.

ALİ ŞANLI

Mersin Amatör Süper Lig’in 12’inci haftasında Mersin İdman Yurdu, lider Toroslar Belediyespor’a konuk oldu. Koray Aydın Stadyumu’nda oynanan ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın da izlediği maçta seyirci rekoru kırıldı. Karşılaşma öncesi her iki takım sporcuları Mersin İdman Yurdu tribünlerine giderek, “Hepimiz Mersin İdman Yurtluyuz” pankartı açtı.

İLK GOL 6'INCI DAKİKADA GELDİ
İlk yarıda maça etkili başlayan Kırmızı Lacivertliler, ilk dakikalarda yüzde yüz bir gol pozisyonu kaçırdı. Baskın oyununun ilk 6 dakikaya kadar sürdüren MİY, 6’ıncı dakikada Fırat’ın golüyle 1-0 öne geçti. Golü bulan Kırmızı-Lacivertliler temposunu arttırarak tekrar fol pozisyonu üretmeye başladı. Ancak ilk golde olduğu gibi becerikli olamayınca ilk yarı 1-0 bitti.

TOROSLAR HEM ÜNVANINI HEM İLK PUANINI KAYBETTİ
Karşılaşmanın ikinci yarıya kontrollü başlayan taraf Mersin İdman yurdu oldu. İkinci 45 dakikanın sonuna kadar üstünlüğü elinde bulunduran Kırmızı Lacivertliler, yakaladığı birkaç mutlak gol pozisyonundan ise yararlanamadı. Maç 1-0 Mersin İdman Yurdu’nun üstünlüğü ile biterken Toroslar Belediyespor evinde hem nağmalup unvanını hem de ilk puanını kaybetti. Mersin İdman yurdu bu sonuçla birlikte playoff yolunda çok büyük engeli aşarak ilk 6 içine girmiş oldu.

MAÇIN ARDINDAN İKİNCİ OYUNU KIRMIZI KART GÖRDÜ
Maçtan sonra gerginlik yaşandı. Çıkan arbede güvenlik güçlerinin müdahalesiyle dağıtılırken, maçın hakemi Toroslar Belediyespor’dan Mehmet Söyler ile Mersin İdman Yurdu’ndan Mert Arabacı’ya kırmızı kart verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA