1834 KİLOMETRELİK KOŞU İÇİN SPONSOR ARIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

1834 KİLOMETRELİK KOŞU İÇİN SPONSOR ARIYOR


 

Mersin’den teslim aldığı bayrağı 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin ikinci yıldönümünde koşarak İstanbul 15 Temmuz Şehitler Köprüsüne ulaştıran amatör atlet Bekir Zengin şimdide Hakkari’den İstanbul’a1834 kilometre koşmak için sponsor desteği arıyor.

Mehmet Nabi Batuk

Tarsus’ta yaşayan amatör atlet Bekir Zengin, Mersin’den İstanbul’a gerçekleştirdiği 15 Temmuz Şehitler Koşusunun ardından şimdi de Hakkari’den İstanbul’a koşmak için destek bekliyor. Geçtiğimiz yıl Mersin’de dönemin Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’dan aldığı bayrağı 38 gün sonra 15 Temmuz Darbe Girişiminin ikinci yıldönümünde İstanbul Valisi Vasip Şahin’e devretmişti. Amatör Atlet Şimdide Hakkari’den İstanbul’a koşmak için hazırlıklarına başladı. Aynı zamanda Tarsus Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün uzun mesafe Atletizm lisanslı sporcusu olan Zengin, “Şehit ailelerimize vefamızı göstermek için ikinci koşumu gerçekleştirmek istiyorum. Hedefim 81 ilden koşular yapmak ve birlik ve beraberliğimizi temsil eden bayrağımızı 15 Temmuz Şehitler Köprüsünde birleştirmektir. Bu kapsamdaki ikinci koşumu Hakkâri – İstanbul arasında gerçekleştirmek istiyorum. Bu koşu toplamda 1834 kilometrelik bir mesafeye sahip” dedi.  

“DOĞUDAKİ VATANDAŞLARIMIZ HEM BENİ HEMDE BAYRAĞI SAHİPLENECEKTİR”
Hakkari – İstanbul koşusu projesini yakınları ile paylaştığında insanların kendisi için tedirgin olduğunu ifade eden Zengin, “Ben korkmuyorum oradaki insanların beni ve bayrağımızı sahipleneceğini biliyor onlara sonuna kadar güveniyorum. Bu koşuyu da bu güveni tüm ülkemize göstermek için gerçekleştirmek istiyorum. Çünkü bazı insanlar doğu illeri pistir gibi paylaşımlarda bulunuyor orada yaşayan vatandaşlarımıza hakaretler yağdırıyorlar” diye konuştu. 

“KONAKLAMA VE SAĞLIK KONULARINDA DESTEK LAZIM”
Sözlerinin son bölümünde Cumhurbaşkanına seslenen Zengin, konaklama ve diğer giderleri için sponsor desteği talebinde bulunarak şunları söyledi: “Bu koşuyu yapmam için başta cumhurbaşkanımızın ve spor bakanımızın desteğine ihtiyacım var. Çünkü kendi ekonomik durumumla bu koşunun altından kalkmagibi bir ihtimalim yoktur. Sakatlık yaşanmazsa günlük 25 kilometrelik parkurlar halinde 72 gün içinde bu koşuyu bitirmeyi planlıyorum. Şuan hazırlıklarım ve antrenmanlarım devam ediyor. Sponsorluk görüşmelerim henüz sonuçlanmadığı için bir tarih belirleyemedik. CİMER’den başvurumu yaptım, yerel kurumlarla ön görüşmelerimi yaptım. Biz sporcular tek başımıza sponsor bulmakta güçlük çekiyoruz. Ama Cumhurbaşkanlığı ve spor bakanlığımızın yardımıyla bu bağlantılar kolaylıkla bulunuyor. Sadece gittiğim yerlerde konaklama ve sağlık konularında destek olursa bu bana yeter.”



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA