CAN TAŞKIN’IN DÜNYASI SU! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CAN TAŞKIN’IN DÜNYASI SU!


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğünde, Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Can Taşkın, ‘Uluslararası Masterlar Cumhuriyet Kupası Yüzme Şampiyonası’ndan Mersin’e madalyalarla döndü.

Türkiye Yüzme Federasyonu’nun Mustafa Kemal Atatürk adına düzenlediği Uluslararası Masterlar Cumhuriyet Kupası Yüzme Şampiyonası, 26-28 Ekim 2018 tarihinde Ankara Eryaman Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlendi. Şampiyonaya Türkiye'nin yanı sıra Mısır, Rusya ve Fransa'dan 15'i yabancı, 53'ü bayan 196 sporcu katıldı.

Uzun yıllar yüzme sporu ile uğraştığını belirten Can Taşkın; “Yüzmeye 9 yaşında başladım. Birçok yüzme yarışmasına katılarak madalyalar kazandım. Böyle anlamlı bir turnuvada, 100 metre kelebekte 1.’lik, 50 metre kelebekte 3.’lük, 50 metre sırtüstü 3.’lük ve 100 metre sırtüstü 3’lük olmak üzere toplamda 4 madalya kazandım. Spora her yaşta devam edilebileceğini gösteren bu güzel ve anlamlı organizasyonda yer aldığım için ve kurumumuz MESKİ’yi bireysel olarak temsil etmekten dolayı mutluyum” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA