ANAMUR’DA PAZARCI ESNAFI YERİNİ KENDİ SEÇTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ANAMUR’DA PAZARCI ESNAFI YERİNİ KENDİ SEÇTİ


 

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe pazarcı esnafı ile toplantı yaptı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre; Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıya yaklaşık 150 pazar esnafı ile Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Gürel, zabıta personelleri katıldı.

Toplantıda pazaryerinin fiziki durumu, pazarın ardandan oluşan çöpler, halktan gelen şikayetlere yer verildi. Bütün bunların yanı sıra pazarcı esnafı ile yapılan Salı günleri kurulan pazarın yeri ilgile ilgili anket sonucu paylaşıldı.
Anket sonuçlarına göre 155 esnaf; Şehit Atanur Bal Kapalı Pazar Yerini seçerken, 36 kişi  Fazıl Küçük Caddesi üzerinde kurulmasını seçti.
Anketin sonuçlarını değerlendiren Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe “Biz istiyoruz ki esnafımız karar versin biz uygulayalım. Bu konuda bir önlem almak adına sizlerle bir anket gerçekleştirdik. Sonuçlar pazaryerinin şu an ki yerinde yani esnaf Şehit Atanur Bal Kapalı Pazar Yerinde kalmasından yana oldu” dedi.
Türe konuşmasının ardından esnafların sorunlarını dinledi. Esnafın en çok şikayet ettiği konumu üzerine tekrar değerlendirmeler yapılacağı kararı alındı.

Toplantının sonun  Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe  esnafla çay içerek sohbetini tamamladı.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA