“HALK CHP’DEN YENİ, DİNAMİK BİR YÜZ İSTİYOR” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“HALK CHP’DEN YENİ, DİNAMİK BİR YÜZ İSTİYOR”


 

CHP’de öne çıkan Büyükşehir belediye başkan aday adaylarından Alper Turna, aday belirleme sürecine ilişkin halkın partisinden yeni, dinamik bir yüz talebi olduğuna dikkat çekti.

HEDİYE EROĞLU

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı makine mühendisi Alper Turna, gazetemizi ziyaret ederek, sorularımızı yanıtladı. 
Büyükşehir belediye başkan adayının belirlenmesi sürecine ilişkin sorularımıza; CHP’nin Mersin’de en az 3 dönem başkanlık yapabilecek bir isim ile yoluna devam etmesi gerektiğini dile getiren Turna, “Gelecek 15 yılı planlayabilecek, yönetebilecek bir başkan adayına ihtiyaç var” dedi. 
Bu noktada genel merkezin gerek anketler gerek saha çalışmaları ve gerekse de raporlar ile tabanın sesine kulak vermek için titiz bir çalışma yürüttüğünü vurgulayan Turna, objektif bir aday belirleme süreci yaşandığını kaydetti.

“HALK YENİ, DİNAMİK BİR YÜZ İSTİYOR”
Turna, “Partimizin bugün 12 tane birbirinden değerli aday adayı mevcuttur. Hangi aday adayı gösterilirse gösterilirsin partimizin bu seçimden zaferle çıkacaktır. Ancak burada önemli olan partimize bir oy fazla kazandıracak, kentin gelecek 15 yılını yönetebilecek bir adayın seçilmesidir. 31 Mart seçimlerinde koltuğa oturacak belediye başkanı bu kentte 5 yıl değil, 15 yıl yöneticilik yapacak birisi olmalı. Bu nedenle parti tabanının da, halkın beklentisi de yeni bir yüzdür. Gittiğimiz her yerde karşımıza çıkan talep; dinamik, enerjik, yeni bir bakış açısına sahip bir aday isteğidir. Artık halk; geçmişte görev yapmış isimlere teşekkür ederek, marka olacak, örnek gösterilecek bir Mersin için dinamik bir isim, güçlü kadrolar istiyor” dedi. 

“PROELERİM PARTİMİN EMRİNDE”
Projelerine ilişkin de bilgiler veren Turna, yaşanabilir bir Mersin göreve talip olduğunun altını çizerek, kentin sorunların çözüm üretecek, geleceğe taşıyacak ve markalaşmasını sağlayacak işler ile göreve talip olduğunu aktardı. Alper Turna, “Seçilemediğim takdirde projelerim partimin emrindedir” demeyi de ihmal etmedi. 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA