EMNİYET DESTEĞİ İLE MESLEK SAHİBİ OLDULAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EMNİYET DESTEĞİ İLE MESLEK SAHİBİ OLDULAR


 

Mersin Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen “Beni Farket Projesi” kapsamında, eğitimlerini tamamlayarak meslek edinen 46 kursiyere sertifika verildi.

2017 yılında Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında hayata geçirilen projenin sertifika töreni, Polis Evi'nde gerçekleşti. Törende, proje kapsamında kursiyerlere yapılan faaliyetlerin yer aldığı bir film gösterimi yapıldı. Ardından bir polis memuru, proje hakkında sunum yaptı. 

Törende konuşan Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin'de bu yıl içerisinde yoğun bir SODES programı uygulandığını belirterek, 52 SODES projesi için 27 milyon lira destek sağlandığını kaydetti. Hemen hemen her insanın faydalanabileceği birçok projenin hayata geçirildiğini aktaran Su, "Emniyetimiz, gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzaklaştırılması, terörden uzaklaştırılması gibi konularda çok güzel bir proje gerçekleştirdi. Bu proje kapsamında başarılı olan 46 gencin meslek edindirmesi sağlandı. Bugünde bu arkadaşlarımıza sertifikalarını verdik" dedi. 
Konuşmaların ardından Vali Su, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz ve Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Şahne tarafından kursiyerlere sertifikaları verildi. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA