MİNİKLER FİDANLARLA BÜYÜYECEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİNİKLER FİDANLARLA BÜYÜYECEK


 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, Tarım ve Orman Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında ‘Fidanlar Fidanlarla Büyüyor’ projesi kapsamında gençlerle daha yeşil bir Türkiye için 81 ilde eş zamanlı olarak 10 milyon fidanı dikimi kampanyası Mersin’de de start aldı. Bu çerçevede Me

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre; Vali Ali İhsan Su’nun himayelerinde düzenlenen törende Vali Yardımcısı Abdullah Şahin, Toroslar Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Mersin Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, kamu kurum temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda öğrencilerin katılımıyla fidan dikimi yapıldı. 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, “Ormanlarımızın sosyal ormancılığa kazandırılması gayesi ile daha yeşil bir Türkiye’yi birlikte inşa ediyoruz. Yaptığımız her çalışmada tabiatı ve canlıları korumayı temel ilke edindik. Ülkemizin tabi kaynaklarını koruma-kullanma dengesini gözeterek, milletimizin hizmetine ve kullanımına sunmayı sürdürüyoruz. Böylelikle hem ülkemizin yeşil dokusunun geliştirilmesine katkıda bulunmuş hem de bu faaliyetlere katılan çocuklarımızın ağaç ve orman sevgisinin geliştirilmesi, çevreye duyarlı bir birey olarak yetişmeleri ve çevrelerini korumaları konularında farkındalıklarının artması sağlanmıştır” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA