KOCAMAZ: “NEREYE GİDECEĞİMİZİ BİLİYORUZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KOCAMAZ: “NEREYE GİDECEĞİMİZİ BİLİYORUZ”


 

Mersin’in Erdemli ilçesinde toplu açılış törenine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, burada çarpıcı açıklamalar yaptı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre; törende konuşan Kocamaz, “Biz nerden geldiğimizi de, nereye gideceğimizi de biliyoruz” diyerek, nereden aday olacağına dair süren tartışmayı adeta alevlendirdi. Başkan Kocamaz, “Biz nereden geldiğimizi de nereye gideceğimizi de biliyoruz. Kırsala öncelik vereceğiz dediğimizde birileri bundan rahatsız oldu. Cumhuriyet dönemi boyunca yapılmamış hizmetlerin hayata geçirilmesi birilerini rahatsız etti. Ama şunu herkes bilmeli ki biz adil yönetim anlayışıyla yola çıktık. Hizmete özellikle kırsaldan başlamak verdiğimiz sözün yerine getirilmesi anlamını taşıyordu” şeklinde konuştu.

“BAŞLADIĞIMIZ VE BAŞLAYACAĞIMIZ HİZMETLERİ TAMAMLAYACAĞIZ”
Mersin’in 2014’ü bir milat olarak kabul ettiğini ve Erdemli’nin de bu hizmetlerden fazlasıyla nasibini aldığını vurgulayan ve 1994 yılında göreve geldikleri günden bugüne belediyeyi beyt-ül mal olarak kabul ettiklerini dile getiren Başkan Kocamaz, “İnsanların en hayırlısı insanlara en fazla hizmet edendir’ hadis-i şerifi gereğince hareket ettik. Beyt-ül malı kimseye peşkeş çekmedik, çektirmedik. Yola çıkarken de yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz dedik. Kul hakkını korumak için mücadele ettik. Zaman zaman kul hakkına tecavüz edenler tarafından tehdit edildik. Ama Allah’a çok şükür ki doğru duvarın yıkılmadığını dost düşman herkese gösterdik. Bugün geldiğimiz noktada Türkiye’miz gibi Mersin’imiz de zor bir süreçten geçiyor. Yaşanan hadiselere çok fazla girmek istemiyorum. Ama şunu herkes bilmeli ki biz bu millete bir söz verdik. Başladığımız ve başlayacağımız hizmetleri tamamlayacağız. Bizim hiç kimseyle, kavgayla, dövüşle işimiz olmaz. Bizim işimiz hizmet, hak, hukuk, adalet, nezaket, saygı, sevgi ve hoşgörü” ifadelerini kullandı.

“BURHANETTİN KOCAMAZ’IN ALNI AÇIK, BAŞI DİKTİR”
Mersin’de göreve geldikleri zaman yedi düvelin kendilerine karşı olduklarını belirten Başkan Kocamaz, “Kimse Belediye Başkanlığı’nda ilelebet kalacak değil. Çünkü hepimiz faniyiz. Bildiğimiz bir şey var. Biz Mersin’e, Mersin halkına gönül verdik. Mersin’de göreve geldiğimizde yedi düvelin karşımızda olduğunu biliyorduk. Esas mücadelenin 30 Mart 2014’ten sonra başlayacağını bütün arkadaşlarımıza söylemiştik. Bizim Yörük çocuğu olarak görev yapmamız, Mersin’de kendilerine göre düzen kuranları rahatsız etti. Burhanettin Kocamaz bir Yörük çocuğuysa onun alnı açık, başı diktir. O başı hiç kimsenin eğdirmeye gücü yetmeyecektir. Dolayısıyla yarının sahibi Allah. Biz doğru bildiğimiz yolda halkımızla, muhtarlarımızla, bize güvenenlerle bu yolu yürümeye, eksik kalan hizmetleri tamamlama gayretlerimize devam edeceğiz. Siyaset gönül kırma değil, gönül alma işidir. Biz siyasete gönül alma işi olarak baktık. Herkesle kucaklaştık, kaynaştık ve bugün geldiğimiz noktada hangi siyasi partiden olursa olsun, insanların bizim en az bir dönem daha göreve devam etmemizi istediği noktada biz bu taleplere karşı duramazdık. İnşallah bu hizmetleri devam ettirmeye, sizlerle bu yolu yürümeye devam edeceğiz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA