TAKİP SÜRÜYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TAKİP SÜRÜYOR!


 

Bölgesel Amatör Lig’de 7 hafta sonunda 2 Mersin ekibi ilk 3 içinde yer alarak, şampiyonluk iddiasını sürdürdü.

Arka arkaya aldığı galibiyetlerle İçelspor liderle puan farkını 3’e kadar indirmişti. Ancak bu hafta Ceyhan deplasmanından 0-0 beraberlikle dönünce fark tekrardan 5 puana çıktı üstüne lig 2’ciliğini ise Silifke Belediyespor’a kaptırdı. Her iki takımın da kontrollü oynadığı maçta fazla gol pozisyonu yaratılmadı. Ev sahibi ekip Ceyhanspor sahasında oynamasına rağmen daha çok sahasında beklemeyi seçince maçta kısır geçti. Konuk takım İçelspor diğer maçlara göre tutuk kalınca maç başladığı gibi bitti 0-0. İçelspor bu hafta sonu evinde lider Aksaray Belediyespor’u konuk edecek. İçelspor bu maça olmak ya da olmamak maçı olarak görüyor.

Lig 2’cisi Silifke Belediyespor da seri galibiyetler alarak yerini bu hafta da korudu. Kapadokya Göremespor’u sahasında 1-1 yenen Silifke ekibi önemli bir 3 puan aldı. Maça istekli ve hızlı başlayan Silifke ekibi rakip kalede etkili pozisyonlar buldu. Gol ise 54. Dakikada Tugay Şahin’in ayağından geldi. 1-0 öne geçen Silifke Belediyespor 90 dakika içinde başka gol sesi çıkmayınca maçı konuk ekip Silifke Belediyespor 1-0 kazanarak Mersin’e döndü.
Ligde umduğunu bulamayan kötü bir sezon geçiren Mut İdman Yurdu ise evinde İskenderun Belediye Gençlik ve Spor’u 1-0 yenmesine rağmen alt sıradan kurtulamadı. 7 maçta 9 puan toplayan Mut İdman Yurdu 10’cu sırada bulunuyor. Lige veda etmesi en yüksek takım olarak görülen Mut ekibinde değişim ise kapıda duruyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA