BAŞVURU YOĞUNLUĞU MEMNUN ETTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞVURU YOĞUNLUĞU MEMNUN ETTİ


 

GİDERİK tarafından 8’inci kez düzenlenecek İnsan Yönetimi ve Liderlik Zirvesi’nde hazırlıklar tamamlanırken, kontenjanlarının üzerinde bir başvuru olduğunu açıklayan GİDERİK Başkanı Özada, aldıkları talep nedeniyle mutlu olduklarını ifade etti.

Mehmet Nabi Batuk

Girişimci İnsan Kaynakları Derneği (GİDERİK) Koordinasyonunda işgücü piyasasına yön veren kurum ve kuruluşlarının işbirliği ile 14 Kadım 2018 tarihinde bir otelde düzenlenecek 8’inci İnsan Yönetimi ve Liderlik Zirvesi’nin basın lansman toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya GİDERİK Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Özada, Mersin Üniversitesi İBF Dekan Vekili Prof. Dr. Hüseyin Mualla Yüceol, Palm City Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Levent Özer, İnsan Kaynakları Yöneticisi Pınar Özer ve birçok sektör temsilcisi katıldı. Toplantıda program hakkında bilgi veren GİDERİK Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Özada, zirvenin planlama aşamasında kamu kuruluşları, özel sektör işyerleri, sivil toplum kuruluşları, üniversiteler ve odalarla işbirliği içerisinde çalıştıklarını kaydetti. Bu yılki kontenjanlarının neredeyse iki katı bir başvuru aldıklarını ifade eden Özada, “Bizim 2010 yılında GİDERİK ve Mersin İŞKUR İL Müdürlüğü ile birlikte başlattığımız ‘İnsan Kaynaklarında Birlik’ projemiz, Türkiye genelinde rol model olmuştur” dedi.

“KENDİ ALANINDA ÇOK ÖNEMLİ İSİMLERİ AĞIRLAYACAĞIZ”

Dünyanın birçok yerinde yaşanan teknolojik gelişmelerinin sosyal, ekonomik, siyasi birçok değişime neden olduğunu kaydeden Özada, “Bu değişim üretim ve yönetim modellerinde, dünün yönetim anlayışı ile bugünün yönetilemeyeceği gibi, bugünün yönetim anlayışı da yarın yönetilemeyeceği mottasını daha da keskinleşmiştir. İşte bizler de dünya da gelişen yönetim modellerini, liderlik vasıflarını, insan kaynakları uygulamalarını kısaca rutin çalışma hayatımızda başımızı kaldırıp çağdaş dünyada neler oluyor, ülkemizde neler oluyor, bölgemizde neler oluyor sorusunu sormak ve bu sorulara cevap bulmak için zirveye büyük önem veriyoruz. Programda Türkiye’nin çok önemli isimlerini Mersin’de ağırlayıp, insan yönetimi ve liderlik konularının özellikle vurgulanacağı bir program hazırlayıp uygulayacağız” dedi.

“500’LÜK KONTEJANA 800 KİŞİ BAŞVURDU”

Zirve kayıtlarında kendilerine çok yoğun bir talep olduğunu ifade eden Özada, “Başvuruların açıldığı daha 3’üncü gün kontenjanlarının yüzde 80’ninin tamamlandığını ve iş dünyasının ilgisinden memnun kaldık. Mersin, Bursa, İzmir, Adana, Hatay, İskenderun ve Konya illerinin yoğun ilgi gösterdiği 500 kontenjanı olan zirveye toplam 800’e yakın profesyonel yönetici başvuru yaptı. Bu demektir ki bizim 2010 yılında GİDERİK ve Mersin İŞKUR İL Müdürlüğü ile birlikte başlattığımız ‘İnsan Kaynaklarında Birlik’ projemiz, Türkiye genelinde rol model olmuştur. Mersin İlimizde başlayan projemizin 2018 yılının son döneminde Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü koordinesinde Türkiye çapında büyük bir İK platformuna dönüştürmek üzere çalışma başlatılmasının Mersin adına gurur verici bir başarı olmuştur” diye konuştu.                                                                                                                                                                          



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA