“KOCAMAZ İDDİASI ASPARAGAS” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“KOCAMAZ İDDİASI ASPARAGAS”


 

MHP’nin ikinci dönem aday göstermediği Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın, CHP’nin adayı olacağı yönündeki iddialara tepkiler artarak sürüyor.

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Serdal Kuyucuoğlu, konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaparak, böyle bir durumun söz konusu olmadığını açıkladı. Kuyucuoğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanlığına MHP’li Belediye Başkanı, partisinin tekrar aday göstermediği Burhanettin Kocamaz’ın, Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti ile ittifak kurarak aday göstereceği haberi tamamen masa başında hazırlanmış bir asparagas haberdir. Olayda adı geçen Cumhuriyet Halk Partisi yetkilileriyle yaptığım görüşmelere dayanarak söylüyorum ki: ‘böyle bir görüşme ve yaklaşım yoktur’. Dedikodunun tek kaynağı, kendisine kapı arayan Kocamaz’ın ve etrafındaki bir avuç menfaatçi kişilerin çıkarlarını nasıl devam ettirebileceklerine dair yaptıkları bir projedir, onların bir hayalidir. Cumhuriyet Halk Partisi Mersin’i kazanacaktır. Menfaat şebekelerini tasfiye edecektir. Mersin’i; Partim Cumhuriyet Halk Partisinin, arkadaşlarımın vefakarlığı, fedakarlığı, çalışkanlığı ve emeği ile kazanacağım, Kazanacağız. Mersin’de elini sıkmadık, yüreğine dokunmadık seçmen bırakmama hedefimize ilerlemeye devam ediyoruz. Her gün sabahın erken saatlerinde şevkle, heyecanla yola çıkıyoruz. Mersinimizin, yurttaşlarımızın her sorununa çözüm aramaya, yetişmeye çalışıyoruz. 31 Mart akşamı Mersin Büyükşehir Belediyesini kazanarak, başarılı olarak Genel Başkanımızın huzuruna çıkacağız. Herkes bunu böyle bilsin. Aklımızla, sevgimizle, bilgimizle, gayretimiz ve emeğimizle kazanacağız” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA