“GÖNÜLDAŞLARIMIZ TEHDİT EDİLİYOR” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“GÖNÜLDAŞLARIMIZ TEHDİT EDİLİYOR”


 

CHP’den aday olacağı iddiaları ile gündem olan Burhanettin Kocamaz, “Halk bizden eksik kalan hizmetleri tamamlamamızı bekliyor” diyerek kafaları karıştırmayı sürdürdü. Kocamaz destekçilerinin tehdit edildiğini de savunarak, provokasyon uyarısı yaptı.

Haber Merkezi

Mersin’de yerel seçim gündeminin öne çıkan konusu MHP’nin ikinci dönem için aday göstermediği Burhanettin Kocamaz olmaya devam ediyor. Kocamaz’ın, İYİ Parti, AKP ve son olarak CHP’nin adayı olacağı yönündeki iddialar gerilimi tırmandırırken, Başkan Kocamaz da açıklamaları ile kafaları karıştırmayı sürdürüyor.

“İT ÜRÜR, BU KERVAN DA YÜRÜR”

Önceki gün sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Burhanettin Kocamaz, “Yine bir yerel seçim arifesindeyiz. Yine yıllardır Mersin’i ve geleceğini kendi süfli düşüncelerine alet etmek isteyen, kendilerine göre yönettirmek isteyen kerameti kendinden menkul sözüm ona gazeteci geçinen müptezeller sahnede! Bu tipler bilinçli olarak olayları saptırmakta, 2014’ten bu yana kesilen mamalarını yeniden elde edebilmek için halkı kışkırtarak göreve geldiğimiz günden bu güne Mersin’de ulaştığımız huzur ve güven ortamını hedef almaktadırlar. Bu tip müptezellere göre yıllardır Burhanettin Kocamaz’a destek veren Tarsus ve Mersin halkı aptal ve geri zekalı! Alemin akıllısı da bunlar. Kocamaz’ın her kesime eşit mesafede durması, her kesimi kucaklaması bu müptezellere batıyor. Rahatsızlıklarını da attıkları iftira dolu yazıları ile açıkça ortaya koyuyorlar. Ortaya çıkan hizmetlerle ilgili halk bize dua ederken bu tipler çıldırıp her zaman olduğu gibi saldırıya geçiyor. Halkı güya bizim ayrımcılık yaptığımıza inandırmaya ve kışkırtmaya çalışıyor. Bu müptezellere söylenecek söz; Güneş balçıkla sıvanmaz! İt ürür, bu kervan da yürür!

“HALK BİZDEN EKSİK KALAN HİZMETLERİ TAMAMLAMAMIZI BEKLİYOR”

Siyaset halkla yapılır. Siyaset gönül kazanma sanatıdır. Çok şükür bu Mersin halkı kimin kendisinin yanında, kimin de karşısında olduğunu biliyor. İşte bu nedenle yaşadığımız şu karmaşık süreçte her siyasi parti tabanından mutlaka Mersin’in geleceği için en az bir dönem daha görev yapmamız gerektiği şeklinde ısrar ediliyor. Rabbim hiç kimseyi itibardan düşürmesin. Halk bizden eksik kalan hizmetleri tamamlamamızı bekliyor. Bize güvendiği için her seçimde desteğini veriyor ve karşılığını da alıyor. Bizim geldiğimiz yer belli.

Bugünkü konumumuza da tırnağımızla kazıyarak geldik. Mütevazi ve ortalama bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gibi bir yaşantımız var. 2014 yerel seçimi öncesi de bir dünya tezvirat yaptılar. Kirli bilgilerle ortalığı karıştırmaya çalıştılar ama tutmadı. Şimdi de tutmayacak! Bu kiralık kalemler ne yazarsa yazsın, halkımız bunlara inanmayacak ve en doğru kararı yine halkımız verecektir. Halkımızın vereceği karar her zaman başımızın tacıdır. Biz halkımıza her zaman güvendik, bundan sonra da güvenmeye devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin en ufak bir şüphesi olmamalıdır” ifadeleri kullandı.

“DESTEKÇİLERİM TEHDİT EDİLİYOR”

Kocamaz dün sabah yaptığı paylaşımda ise destekçilerinin tehditlere maruz kaldığını açıkladı. “Bir kaç gündür sosyal medya; şahsıma ya da bizimle yol arkadaşlığı yapan gönüldaşlarımıza yapılan tehdit ve hakaretlerle adeta çöplüğe dönüştürülmeye çalışılmakta” diyen Kocamaz, “Hatta bazı arkadaşlarımız bir yerlere çağrılarak farklı düşündükleri için sorguya alınmakta, hesap sorulmaya çalışılmakta. Yazıklar olsun! Oysa siyaset gönül kazanma sanatı. Gönül kazanma yöntemi de insani ilişkiler, saygı, sevgi, eşit hizmet ve samimiyetle olur. Riya ile, iki yüzlülükle, dün iyi dediğini bugün karalayarak bir yere varmak mümkün değildir. Ona buna hakaret ederek ya da tehdit ve şantajlar yaparak gönül kazanılmaz.

Düne kadar etrafımızda pervane dönen ancak bugün başka yerlere yalakalık yapmak için sıraya girenler, yarın bir gün oralara da hakaret noktasına gelirlerse hiç şaşırmam! Zira onların tarlası tekerleklidir. Yağmur nereye yağarsa tarlayı oraya çekerler! Buradan gönlü bizimle birlikte olan ve Mersin için yanıp tutuşan tüm Mersin ve memleket sevdalılarını sakin olmaya, bize çamur atıp, tehdit ve hakaret savuranlarla aynı çuvala girmemeye, aynı seviyeye düşmemeye, oyuna gelmemeye, provokasyonlara karşı uyanık olmaya davet ediyorum. Biz biliyoruz ki; Allah her zaman doğrularla beraberdir. Ve yine biliyoruz ki; Allah kimsenin ahını kimsede koymaz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA