BAŞKAN TUNA, HEDEFİNE ADIM ADIM İLERLİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN TUNA, HEDEFİNE ADIM ADIM İLERLİYOR


 

Toroslar Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamit Tuna, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerine hızlı bir şekilde hazırlanıyor.

Tuna’nın seçim ofisinden yapılan açıklamaya göre; Gözne Mahallesi’nde ikamet eden Yörüklerle, Akdeniz, Yenişehir ve Toroslar İlçelerine bağlı mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Hamit Tuna, Tarsus’a da bir dizi ziyaret gerçekleştirerek, hemşehrileriyle buluştu.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’ın; Kaleburcu, Belen ve Esenler  Mahallelerinde düzenlediği hizmet bilgilendirme toplantılarına katılan ve Pirömerli Mahallesi’nde de kahvehanede vatandaşlarla sohbet eden Başkan Tuna, Toroslar’da 15 yıllık Belediye Başkanlığı görevinde yaptığı hizmetlerini anlattı ve Mersin için düşündükleri projelerine değindi.

TARSUS’TAN BÜYÜK İLGİ
Kendilerini yoğun sevgiyle karşılayan Tarsuslu hemşehrilerine teşekkür eden Başkan Tuna; “Belediyecilik gerçekten vicdani bir mesele. Yapılan bir projenin karşılığında o bölgede yaşayan insanların teşekkür etmesi, gurur duyması ve Allah razı olsun demesi bizler için yeter. Bu bizlerin çalışma şevkini daha da arttırmaktadır” dedi.
Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can da Başkan Tuna’yı Tarsus’ta ağırlamaktan büyük şeref duyduklarını belirterek, birlik ve beraberliğe vurgu yaptı.
Başkan Tuna, bir başka günde Tarsus’ta gerçekleştirdiği STK ve kurum ziyaretlerini; Şoförler ve Otomobilciler Odası, Yeni Esnaf Kefalet Kooperatifi, Madeni Sanatkârlar Odası,  Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Gazeteciler Cemiyeti, Tarsus Basın Mensupları Derneği, Mobilyacılar ve Marangozlar Odası, Elektrik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Tarsus Şubesi’ne yaparak, STK temsilcileri ve yöneticileriyle bir araya geldi. Tarsus’ta esnafı da gezerek, hayırlı işler temennisinde bulunan ve vatandaşların taleplerini de dinleyen Başkan Tuna, daha sonra Ülkü Ocakları Tarsus İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA